Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:13

3700 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

 

Απειλείται με διάλυση η ΕΛ.ΑΣ, 3.700 αστυνομικοί έτοιμοι να υποβάλουν παραιτήσεις για το εφάπαξ

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.bloko.gr

 

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού έχει οδηγήσει η κυβερνηση με τις επιλογές της το προσωπικό των υπηρευούντων στα σώματα ασφαλείας, με την απόφαση της να κάνει την υπαγωγή του ΤΕΑΠΑΣΑ στον γιγάντιο ενιαίο ασφαλιστικό φορέα που εκκολάπτεται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, μόνο στην αστυνομία, ένας πληθυσμός της τάξης των 3.700 ατόμων που έχει θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, φέρεται ως έτοιμο να υποβάλει παραίτηση προκειμένου να κατοχυρώσει το εφάπαξ στη σημερινή του μορφή, καθώς περαιτέρω παραμονή του εγκυμονεί τον κίνδυνο της κατάπτωσης του σε ανυπόληπτα ποσά της τάξης των 10.000 ευρώ έως και της παντελούς εξάλειψης του!

Μπροστά στον κίνδυνο της "χρεοκοπίας" του ονείρου μιας ολόκληρης υπηρεσιακής ζωής, όλος αυτός ο αστυνομικός πληθυσμός τελεί σε κατάσταση εκρηκτικής αναμονής και αν τελικά η κυβέρνηση εμμείνει στην απόφαση της, την ενσωμάτωση δηλαδή του ΤΕΑΠΑΣΑ, τότε φέρεται αποφασισμένο να οδηγηθεί εκτός τακτικού προγραμματισμού στην αποστρατεία.

Με δεδομένα τα οργανικά κενά, την πολιτική των μη προσλήψεων και τις προγενέστερες αποστρατείες που κινούνται μεταξύ των τριακοσίων με τετρακόσιες κάθε χρόνο, μια τέτοια μαζική αποχώρηση θα προκαλούσε σοβαρό πλήγμα σε όλες τις δομές ασφάλειας.

 

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/apeileitai-me-dialysh-h-elas-3700-astynomikoi-etoimoi-na-ypobaloyn-paraithseis-gia-to-efapaks.html

Διαβάστηκε 1301 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ