Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 19:42

ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

 

Διασώζεται ολόκληρο το εφάπαξ των ενστόλων

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.capital.gr

 

Του Δημήτρη Κατσαγάννη

 

Διασώζεται στο ακέραιο το εφάπαξ των ενστόλων ως αυτοχρηματοδοτούμενο. Αυτό προκύπτει κατά πληροφορίες μετά και από τη συνάντηση στο Μ. Μαξίμου των Α. Σαμαρά, Γκ. Χαρδούβελη και Ευ. Βενιζέλου.

 

Κατά τα λοιπά, μετοχικά ταμεία ενόπλων δυνάμεων, φόροι υπέρ τρίτων και επικουρικό ταμείο αστυνομικών βρίσκονται στο επίκεντρο των αλλαγών που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο εργασίας, στο εν λόγω πολυνομοσχέδιο:

- Θα αναφέρονται οι συντελεστές βιωσιμότητας των μετοχικών ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων και ορισμένων άλλων επικουρικών ταμείων τα οποία ενσωματώνονται στο ΕΤΕΑ.

- Θα υπάρχουν καταργήσεις μιας σειράς φόρων υπέρ τρίτων, πλην του αγγελιοσήμου.

- Προβλέπεται επίσης ότι το κομμάτι της ασφάλισης του ΤΕΑΠΑΣΑ (επικουρικό ταμείο αστυνομικών) τίθεται υπό την εποπτεία του υπουργείου εργασίας ενώ το κομμάτι της πρόνοιας (εφάπαξ) παραμένει υπό την εποπτεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ακριβείς αλλαγές είναι ακόμα αντικείμενο επεξεργασίας των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου εργασίας.

 

http://www.capital.gr/News.asp?id=2072460

 

Διαβάστηκε 1445 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ