Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014 23:28

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Μετά την ακύρωση της συνάντησης με τον υπ. Οικονομικών
Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.protothema.gr

 

Ζητούν την αποκατάσταση των μισθών τους μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Με σειρά διαμαρτυριών κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου την επόμενη εβδομάδα, προειδοποιούν οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μετά την ακύρωση της συνάντησής τους με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη. Αίτημα τους είναι να ισχύσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων. Στρέφονται παράλληλα κατά του πολυνομοσχεδίου, το οποίο όπως λένε, «περιλαμβάνει δυσμενείς διατάξεις για τα ασφαλιστικά ταμεία».

Όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωση, η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση ακυρώθηκε, «χωρίς να δοθεί συγκεκριμένη εξήγηση, διοχετεύοντας στον Τύπο διάφορα σενάρια δήθεν «λύσεων» και αντί να ενημερώσει ως οφείλει κυρίως και πρωτίστως τους θεσμικούς εκπροσώπους των ενστόλων».

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Οι πρόεδροι των τριών Ομοσπονδιών, θα επισκεφθούν αύριο τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Παράλληλα, οι νομικοί σύμβουλοι των Ομοσπονδιών, κινούν τη διαδικασία σύνταξης εξωδίκου το οποίο θα επιδοθεί άμεσα στον υπουργό Οικονομικών, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία συμμόρφωσής του την προσεχή Παρασκευή, 1η Αυγούστου 2014.

 

http://www.protothema.gr/greece/article/398563/kinitopoiiseis-proanaggelloun-oi-omospondies-ton-somaton-asfaleias/

Διαβάστηκε 1689 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ