Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014 14:25

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Αναβαθμίζεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στη Βόρεια Ελλάδα

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.thestival.gr


Το "βαρύ πυροβολικό" ρίχνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας η Ελληνική Αστυνομία στη βόρεια Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εποπτεύει όλη τη βόρεια Ελλάδα στελεχώθηκε με ικανότατα στελέχη που προέρχονται από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Επιλέχτηκαν πρόσωπα που έχουν πλούσιο βιογραφικό σε μάχιμες θέσεις. Ανάμεσά τους βρίσκονται αστυνομικοί που έχουν εκπαιδευτεί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ καθώς και πρώην στελέχη της αντιτρομοκρατικής που είχαν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο αντιτρομοκρατικό μέτωπο.

Η αναβάθμιση της αντιτρομοκρατικής στη βόρεια Ελλάδα έρχεται ως απάντηση στις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε η Υπηρεσία μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Υπενθυμίζεται ότι η τότε ηγεσία της αντιτρομοκρατικής αν και είχε ενημερωθεί για την άδεια του Ξηρού από τις φυλακές δεν έκρινε σκόπιμο να τον παρακολουθεί κατά την παραμονή του στη Χαλκιδική και ανέθεσε την παρακολούθησή του στο αστυνομικό τμήμα της Καλλικράτειας.

 

http://www.thestival.gr/society/police/item/194164-anabathmizetai-i-antitromokratiki-ypiresia-sti-boreia-ellada

Διαβάστηκε 1560 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 20 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ