Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 22:59

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ

 

Αναμνηστικό συμμετοχής στο περίπτερο της Αστυνομίας από τη ΔΕΘ

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.thestival.gr


Απονεμήθηκε σήμερα το μεσημέρι, από διοικητικά στελέχη της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, Αναμνηστικό Συμμετοχής στο Πληροφοριακό Κέντρο (Περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο της 79ης Δ.Ε.Θ.

 

Το αναμνηστικό παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO, κ. Αναστάσιο Τζήκα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη.

To Πληροφοριακό Κέντρο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο εγκαινιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο, υποδέχτηκε πάνω από 30.000 πολίτες.

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και να γνωρίσουν από κοντά την καινοτόμο εφαρμογή «cyberkid», της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης παιδιών και γονέων σχετικά με την ασφαλή διαδικτυακή πλοήγηση και τους ελλοχεύοντες ιντερνετικούς κινδύνους.

Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου, εγκαταστάθηκε και λειτούργησε Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με εξειδικευμένους αστυνομικούς της Τροχαίας.

Το Πάρκο αποτελεί μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική μονάδα, που έχει ως σκοπό τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να μάθουν τις βασικές αρχές και τους κανόνες, που διέπουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησής τους σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

 

http://www.thestival.gr/society/item/200486-anamnistiko-symmetoxis-sto-periptero-tis-astynomias-apo-ti-deth

Διαβάστηκε 1878 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ