Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 22:38

24ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

24o Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.poasy.gr


Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 701/8/15α

 

Προς: α) Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
β) Τους Αντιπροσώπους - Συνέδρους Π.Ο.ΑΣ.Υ.
(μέσω των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών τους)

 

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε την 1-10-2014 αποφάσισε ομόφωνα, το 24ο Tακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο έτους 2014 να πραγματοποιηθεί κατά το Β΄ δεκαπενθήμερο μηνός Νοεμβρίου 2014 και εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Γραμματεία να υλοποιήσει την απόφαση αυτή, εξειδικεύοντάς την ως προς τον προσδιορισμό του τόπου και της ημερομηνίας πραγματοποίησής του καθώς και των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, όπως το καταστατικό προβλέπει.

Η Εκτελεστική Γραμματεία που συνεδρίασε χθες, καθόρισε όπως το 24ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας έτους 2014 πραγματοποιηθεί 25, 26, 27 Νοεμβρίου 2014, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52).

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Συνεδρίου έχουν ως εξής:

 

• Διοικητικός Απολογισμός

• Οικονομικός Απολογισμός– Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής– Προϋπολογισμός

• Απόφαση ΣτΕ- Αποκατάσταση μισθολογικών αδικιών- περικοπών

• ΤΕΑΠΑΣΑ- Εξελίξεις- Ασφαλιστικά Ταμεία της ΕΛ.ΑΣ.

• Αναδιοργάνωση ΕΛ.ΑΣ.- Εκπαίδευση- Κώδικας Μεταθέσεων

• Υγιεινή και ασφάλεια

• Λοιπά θέματα- Προτάσεις Συνέδρων

Οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις παρακαλούνται όπως ενημερώσουν σχετικά τους αντιπροσώπους τους στην Ομοσπονδία, επιδίδοντάς τους αντίγραφο του παρόντος, γνωστοποιώντας τους ταυτόχρονα ότι θα ακολουθήσει και ονομαστική πρόσκληση προς τους ιδίους, μετά την αποστολή εκ μέρους σας στην Ομοσπονδία, της σχετικής κατάστασης αντιπροσώπων (τακτικών και αναπληρωματικών, που καλούνται εις αντικατάσταση των τακτικών).

 

Για την άρτια διοργάνωση του Συνεδρίου και την έγκαιρη και απρόσκοπτη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα:

 

1) Πίνακα αντιπροσώπων συμπληρωμένο, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.

2) Επικυρωμένο το πρακτικό διεξαγωγής αρχαιρεσιών ανάδειξης αντιπροσώπων μαζί με την κατάσταση των ψηφισάντων μελών (όσες δεν έχουν αποστείλει).

Σε περίπτωση μεταβολών-αντικατάστασης αντιπροσώπων παρακαλούμε, όπως συμπεριληφθούν στο σχετικό πίνακα οι αναπληρωματικοί αυτών, καταγράφοντας την αιτία αντικατάστασης και επισυναφθούν επίσης, οι σχετικές παραιτήσεις-δηλώσεις των εκλεγέντων τακτικών αντιπροσώπων.

 

http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=2030:24o-taktiko-panelladiko-synedrio-poasy&catid=109:news-poasy-2014&Itemid=101

Διαβάστηκε 1834 φορές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ