Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 17:06

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ "ΑΥΞΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

 

Θα προλάβουν να μπουν "αυξήσεις" και αναδρομικά στη μισθοδοσία Νοεμβρίου;

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.bloko.gr


Κανονικά, η σημερινή ημερα είναι φαινομενικά η καταληκτική προθεσμία ώστε να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες από το υπουργείο Οικονομικών για να είναι έτοιμο το επίμαχο Π.Δ. που αφορά στην κατά το ήμισυ μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων και στην επιστροφή των αναδρομκών του 2014 ώστε να καταβληθούν στους ένστολους τα χρήματα στην ερχόμενη μισθοδοσία.

 

Πληροφορίες του bloko.gr ωστόσο από έγκυρες πηγές τοσο του υπουργείου Οικονομικών, όσο και από το Δημοσιας Τάξης σημειώνουν πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά και πραγματικά αδύνατο να επιτευχθεί, καθώς δεν μπορούν να υπερσυμπιεστούν οι απαιτούμενοι χρόνοι.

Τί πρόκειται να γίνει; Θα οδηγηθεί η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός σ' ένα δίχως προηγούμενο φιάσκο; Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως έχει εξευρεθεί λύση ώστε να δατηρηθούν ανοιχτοί οι κωδικοί μισθοδοσίας, προκεμένου όταν επιτέλους τελειώσουν τα διαδικαστικά ζητήματα, με μια ηλεκτρονική εντολή να ενσωματωθούν οι παρεχομενες "αυξήσεις" χωρίς να υπάξουν νέες αναταράξεις στο ένστολο προσωπικό, που μετά από δύο και πλέον χρόνια μισθολογικής ανυδριας, προσβλέπει στα χρήματα αυτά και στην μετά από καιρό έστω κι έτσι, ενίσχυση των απολαβών.

 

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/tha-prolaboyn-na-mpoyn-aykshseis-kai-anadromika-sth-misthodosia-noembrioy.html

Διαβάστηκε 1806 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 17:15

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ