Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 19:24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10-04-2021

imagesΗ είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε αρχικά και στη συνέχεια μας προκάλεσε θλίψη.
Ο Γιώργος μέσω της ιστοσελίδας του bloko.gr έδωσε φωνή στον απλό Αστυνομικό, αναδεικνύοντας προβλήματα και παθογένειες.
Έδωσε φωνή στις μικρές συνδικαλιστικές παρατάξεις και σε μη "επαγγελματίες" συνδικαλιστές, όπως η δική μας. Από τις πρώτες στιγμές της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" φιλοξένησε τις θέσεις μας και τα άρθρα μας. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό Παράδεισο Γιώργο.
 
Θεσσαλονίκη 10-04-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή δολοφονική επίθεση εις βάρος του Συναδέρφου μας. Ευχόμαστε περαστικά στο Συνάδερφο καθώς και στους υπόλοιπους Συναδέρφους που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των Συναδέρφων που έχουν αναλάβει την ταυτοποίηση όλων των δραστών της δολοφονικής επίθεσης καθώς και στην Ελληνική Δικαιοσύνη στη συνέχεια. 
Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα, έχουμε στοχοποιηθεί για ακόμα μία φορά, ακόμα και μέσω προκήρυξης, οι επιθέσεις εναντίον Συναδέρφων, οικιών τους, Αστυνομικών Υπηρεσιών και οχημάτων είναι καθημερινες.
Απαιτούμε από την Πολιτεία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη θεσμική μας θωράκιση!
Ζητάμε να επικρατήσει η λογική και η ηρεμία και να σταματήσει να είναι ο Έλληνας Αστυνομικός ο "σάκος του μποξ"!
Ζητάμε να μην εμπλέκετε τον Έλληνα Αστυνομικό σε πολιτικές αντιπαραθέσεις!
Συνάδερφοι να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους Συναδέρφους δίπλα σας, γιατί στα δύσκολα είμαστε μόνοι. Αυτές τις δύσκολες στιγμές ας είμαστε ψύχραιμοι και η λογική να επικρατήσει του συναισθήματος!
Θεσσαλονίκη 10-03-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ".
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 20:22

Άρθρο του Γιάννη Πασχαλιά

ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΙ – ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΙ – ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ – ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
pasxalias“Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου ώσπερ τείχους” -
“Ο λαός πρέπει να υπερασπίζεται το νόμο σαν να είναι το τείχος (της πόλης)”.
Ηράκλειτος
Πέρυσι τέτοιο καιρό μέσα σε λίγες μέρες από “κακοί” που είμασταν σε Χίο και Λέσβο, γίναμε “καλοί” στον Έβρο. Όποτε έχουμε κάποια επιτυχία, αντιμετωπιζόμαστε ως “καλοί”, όποτε γίνει κάτι λάθος αντιμετωπιζόμαστε ως “κακοί”. Κάθε φορά που επωμιζόμαστε ακόμα ένα πάρεργο εξαιτίας των αδυναμιών και των παθογενειών του υπόλοιπου δημόσιου τομέα, αντιμετωπιζόμαστε ως “αναλώσιμοι”. Αυτό που θέλουμε είναι να αντιμετωπιζόμαστε ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Αστυνομικοί! Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για την Αστυνομία και εκσυγχρονισμός της, όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου, να απαλλαγούμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από όλα τα πάρεργα, να ξεκαθαριστούν τα καθήκοντά μας και το πλαίσιο των ενεργειών μας και να θωρακιστούμε θεσμικά από την Πολιτεία.
Από την πρώτη στιγμή της Πανδημίας βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή. Η Αστυνομία ήταν μεταξύ των επτά φορέων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του covid-19. Κατά το δεύτερο κύμα της Πανδημίας ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε δηλώσει “Όλη η Αστυνομία είναι και θα είναι στο δρόμο”. Φτάσαμε σήμερα στο σήμείο ΜΟΝΟ η Αστυνομία να είναι στο δρόμο και να κινδυνεύουμε να γίνουμε για ακόμα μία φορά οι “κακοί” της υπόθεσης... Η Αστυνομία βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σημεία. Στο ένα είναι η ατομική ευθύνη του καθενός και στο άλλο είναι η Πολιτεία, η οποία οφείλει να καλλιεργήσει τη συνειδητή συμμόρφωση στα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως δεν μπορεί να υπάρχει ένας Αστυνομικός για κάθε ένα πολίτη, έτσι και δεν μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον η ενασχόληση της Αστυνομίας με το ζήτημα αυτό. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ της Αστυνομίας και ενεργοποίηση των υπόλοιπων φορέων που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή των μέτρων. Η Αστυνομία να συνδράμει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η Πανδημία κάποια στιγμή θα αποτελέσει παρελθόν, το θέμα είναι να μην μας μείνει για ακόμα μια φορά το στίγμα του “κακού”. Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Αστυνομία χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται εύκολα. Θέλουμε οι πολίτες να μας εμπιστεύονται και στα εύκολα και στα δύσκολα!
Υ.Γ.1: Από την πρώτη στιγμή της Πανδημίας βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Υπάρχει καλύτερο επιχείρημα για το ανθυγιεινό του επαγγέλματός μας; 138 Συνάδερφοί μας θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος. Για ακόμα μια φορά στοχοποιηθήκαμε μέσω προκύρηξης, λόγω του επαγγέλματός μας. Υπάρχουν καλύτερα επιχειρήματα για το επικίνδυνο του επαγγέλματός μας;
Υ.Γ.2: Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε ή δεν ενδιαφέρεστε να προβείτε σε γενναίες μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας, απαλλαγμένης από πάρεργα, δώστε μας τουλάχιστον το δικαίωμα να μπορούμε να αποστρατευτούμε με το κεφάλι ψηλά στα 25 χρόνια Υπηρεσίας.
Υ.Γ.3: Είτε συμπαθεί κάποιος την Αστυνομία, είτε όχι, είτε πιστεύει στο Θεό είτε όχι, όταν βρίσκεται σε κίνδυνο, μετά το “βοήθα Παναγιά μου” παίρνει τηλέφωνο στο “100”.-
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της
Συντονιστικής Επιτροπής της
“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 21:29

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01-03-2021

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους πολίτες, ιδιαιτέρως δε στους Συναδέρφους μας, που έγιναν και γίνονται στόχοι αδιανόητων τρομοκρατικών και εκφοβιστικών επιθέσεων. 
Δεν είμαστε ούτε οι "καλοί" ούτε οι "κακοί" της υπόθεσης, αναλόγως με το πώς επιθυμεί να μας παρουσιάσει ο καθένας. Είμαστε επαγγελματίες Έλληνες Αστυνομικοί που έχουμε ταχθεί στην προστασία της Πατρίδας μας και των συμπολιτών μας.
 
01-03-2021
Η Συντονιστική Επιτροπή της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:44

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ - ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ !!!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Θεσσαλονίκη 23-02-2021
Το ζητήσατε – Το φέραμε !!
Τώρα μπορείτε να έχετε δύο νέα προγράμματα στηνwind, τα οποία σε εκπληκτική τιμή, σας παρέχουν πραγματικά απεριόριστη χρήση προς κινητά και σταθερά και απεριόριστο internet.
700
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 01:44

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών, τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, προσφέρει στους συναδέλφους μια εκπληκτική προσφορά προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, για περισσότερο internet, σε απίστευτες τιμές.

Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας σε Αθήνα – Λ. Κατσώνη 60 τηλ. 210-6411300 και Θεσσαλονίκης – Προμηθέως 1 τηλ. 2310-535538 και αποκτήστε νέες συνδέσεις ή φέρτε το νούμερό σας (φορητότητα) και ταυτόχρονα να παραλάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ (κάρτα προνομίων) του Συνεταιρισμού για

να έχετε ειδικές τιμές σε πλήθος επιχειρήσεων σε όλη την χώρα.

Δείτε όλες τις προσφορές στο: www.synetairismos.gr

VODAFONE 2021 - 700

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 14:57

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

pasxaliasΤου : Γιάννη Πασχαλιά
Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» (Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης) και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, με αφορμή την συνταξιοδότηση του Ιδρυτικού Μέλους της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου.
 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν έκανα την πρακτική μου ως τριτοετής Δόκιμος Αστυφύλακας στη Θεσσαλονίκη. Τότε γνώρισα για πρώτη φορά το Χριστόδουλο, όταν κάναμε μαζί Υπηρεσία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αργότερα, όταν ήμουν νέος Αστυφύλακας, συνεργαστήκαμε Υπηρεσιακά μερικές φορές ακόμα και συμμετείχαμε μαζί σε δύο πορείες του Σωματείου μας στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια τότε, ούτε που φανταζόμουν ότι θα συνεργαζόμασταν τόσο Συνδικαλιστικά, όσο και στην Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2007, όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και έκτοτε ακολουθήσαμε κοινή συνδικαλιστική πορεία.
Ήμουν πάλι μαζί με το Χριστόδουλο πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, το 2011, όταν αποτελέσαμε Ιδρυτικά Μέλη της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, της δεύτερης παλαιότερης, με διαφορά λίγων μηνών, συνδικαλιστικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παρά τις όποιες δυσκολίες (και ήταν πάρα πολλές) κρατήσαμε, με νύχια και με δόντια, λίγοι και Καλοί Συνάδερφοι όρθια την “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, κόντρα σε εσωστρέφειες, ψευτοεγωισμούς, μωροφιλοδοξίες, ατυχείς συνεργασίες που δεν θα επαναληφθούν, κόντρα σε “προτάσεις” για θέσεις που μας έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται... Και ο Χριστόδουλος ήταν ένας από αυτούς που συνέβαλλαν στο να υπάρχει ακόμα η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” και να αποτελεί πλέον μια μεγάλη Οικογένεια και όχι απλώς ακόμα μία συνδικαλιστική παράταξη, που πάνω απ' όλα μας συνδέει αληθινή και σταθερή ΦΙΛΙΑ και όχι λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες.
Γράφω αυτές τις γραμμές εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής και κυρίως εκ μέρους της Οικογένειας της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, για να πούμε γεια στο Χριστοδουλή Χριστόδουλο που αποστρατεύτηκε την 31 Δεκεμβρίου του 2020, μαζί με ένα ευχαριστώ για όλα όσα έκανε. Να είσαι καλά ΦΙΛΕ και να έχεις Υγεία και Δύναμη! Εγώ και ο Δημήτρης συνεχίζουμε μαζί σου στο Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Στη θέση του Χριστόδουλου έρχεται ΔΥΝΑΤΑ ο Σάκης, που μας συντροφεύει τρία χρόνια στην προσπάθεια που κάνουμε, αλλά νοιώθουμε όλοι πως είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή.
Χριστόδουλε, γεια σου ΦΙΛΕ!
Για την Συντονιστική Επιτροπή
της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
Γιάννης Πασχαλιάς
700 dinami
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 19:01

ΕΥΧΕΣ

DIN21

ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

“Ν' αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω”

Νίκος Καζαντζάκης

Πριν ξεκινήσω το άρθρο μου, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των Συναδέρφων μας, που έφυγαν από κοντά μας, λόγω του covid-19 και να ευχηθώ περαστικά στους Συναδέρφους μας που νοσούν από τον ιό.

Το προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο “Και τώρα, ποιός θα βγάλει πάλι τα κάστανα από τη φωτιά;” έκλεινε με την εξής παράγραφο: “Ας ελπίσουμε ότι από' δω και πέρα θα επικρατήσει η υπευθυνότητα και η λογική. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνουμε μάρτυρες μυστικών πάρτι τύπου “ποτοαπαγόρευσης” δεκαετίας του 1920. Ας ελπίσουμε ότι από' δω και πέρα δεν θα γίνουμε μάρτυρες απαράδεκτων συμπεριφορών εναντίον Αστυνομικών κατά την εφαρμογή των μέτρων και ότι δεν θα παρουσιαστούμε ως οι “κακοί” της υπόθεσης. Ας ελπίσουμε ότι η Πολιτεία θα είναι έμπρακτα στο πλευρό μας.”

Η πλειοψηφία των Συμπολιτών μας έδειξε υπευθυνότητα και σεβασμό στα μέτρα της Πολιτείας κατά της εξάπλωσης του covid-19, αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά οι ευχές διαψεύστηκαν και γίναμε μάρτυρες επιθέσεων σε Συναδέρφους, κατά τη διενέργεια ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, οπώς στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου είχαμε και τραυματίες Συναδέρφους, στην Ευαγγελίστρια της Θεσσαλονίκης, όπου πάλι είχαμε τραυματίες, στη Χαλκιδική, στην Αρόη, στον Άλιμο, στον Ασπρόπυργο, στην Περαία Θεσσαλονίκης...

Γίναμε επίσης μάρτυρες διασποράς fakenewsπου αφορούσαν Συναδέρφους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως για το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε ηλικιωμένο συνταξιούχο, επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα, ενώ δεν ήταν ούτε ηλικιωμένος, ούτε συνταξιούχος και δεν φορούσε καθόλου μάσκα, όπως για πρόστιμο σε άστεγο, που δεν ήταν άστεγος, όπως για φωτογραφία που διακινήθηκε σχετικά με σύλληψη γυναίκας στην Αθήνα την 17η Νοεμβρίου του 2020, ένω η φωτογραφία ήταν από το Βέλγιο...

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί το δίχτυ ασφαλείας που προστατεύει τους Πολίτες, αλλά ενίοτε μετατρέπεται σε δίχτυ στο “γήπεδο” του “πολιτικού πινγκ πονγκ” και συνήθως αγωνιούμε να μην κάτσει η μπάλα στο σ' αυτό...

Πολλές φορές από την έναρξη της Πανδημίας ακούσαμε και διαβάσαμε ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, δεν προέβη σε εντατικούς και αυστηρούς ελέγχους και άλλα παρόμοια, ενώ από το Μάρτιο είμαστε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της Πανδημίας. Ενδεικτικά θέλω να αναφέρω ορισμένα δειγματοληπτικά στοιχεία ελέγχων. Το τριήμερο από τις 4 Δεκεμβρίου του 2020, από τις αρμόδιες Ελεγκτικές Υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λ.Σ, ΔΙΜΕΑ, Ε.Α.Δ, Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες) πραγματοποιήθηκαν 153.343 έλεγχοι, εκ των οποίων οι 146.619 έλεγχοι έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή το 95,6%! Την 19η Δεκεμβρίου του 2020 διενεργήθηκαν 78.387 έλεγχοι από τις παραπάνω αρμόδιες Ελεγκτικές Υπηρεσίες, εκ των οποίων οι 68.608 από την ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή το 87,5%! Επομένως επειδή ΜΟΝΟ οι αριθμοί δεν ψεύδονται ποτέ, το κύριο βάρος των ελέγχων έπεσε στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία κυριολεκτικά ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ενώ μπροστά μας υπάρχει ακόμα μία νέα πρόκληση, αυτή της ασφαλούς φύλαξης και μεταφοράς των εμβολίων, κάτι που φαίνεται και από την προειδοποίηση του επικεφαλής της INTERPOLΓιούργκεν Στοκ, ότι αναμένεται δραματική αύξηση της εγκληματικότητας κατά τη διανομή των εμβολίων.

Σε κάθε δύσκολη περίοδο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως Έλληνες Αστυνομικοί, το σίγουρο είναι ότι μετράμε αυτούς που στέκονται στο πλευρό μας και αυτούς που όχι. Το σίγουρο επίσης είναι ότι σε κάτι τέτοιες στιγμές διαπιστώνουμε ότι δεν μας γουστάρουν όλοι, μα όλοι μας χρειάζονται. Σ' αυτούς που στέκονται στο πλευρό μας στην παρούσα φάση, είναι όλοι αυτοί οι Φορείς, τα Σωματεία, οι επιχειρήσεις, οι Σύλλογοι και οι απλοί Πολίτες, που το τελευταίο εννιάμηνο μας ενίσχυσαν με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό. Επίσης στο πλευρό μας είναι η πλειοψηφία των Πολιτών που έδειξαν με την υπεύθυνη στάση τους, σεβασμό στην τήρηση των μέτρων. Είναι αυτή η ίδια πλειοψηφία που διαχρονικά σε κάθε δημοσκόπηση τοποθετεί την Ελληνική Αστυνομία και τους Έλληνες Αστυνομικούς, σταθερά στις πρώτες θέσεις των Θεσμών που εμπιστεύεται. Όσον αφορά την Πολιτεία, θα κλείσω ακριβώς με τα ίδια λόγια που έκλεισα και το προηγούμενο άρθρο μου: Ας ελπίσουμε ότι η Πολιτεία θα είναι έμπρακτα στο πλευρό μας. Semperidem...

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος της

Συντονιστικής Επιτροπής της

“ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 10:42

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

EFXES 1

Σελίδα 1 από 16

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ