Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 15:47

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Θ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

.jpg

Έντονη δυσαρέσκεια προκαλεί η Απόφαση της Κυβέρνησης για το εκλογικό επίδομα

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.eayth.gr

Θεσσαλονίκη, 11 Ιανουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 5/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωσή μας, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών του Ν. Θεσσαλονίκης, είναι υποχρεωμένη να δηλώσει την έντονη δυσαρέσκεια της για την Απόφαση της Κυβέρνησης όσον αφορά το εκλογικό επίδομα για τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.

Η υπερεργασία, οι υπέρογκες επιδόσεις εγγράφων, η ανάκληση των αδειών την 31 Δεκεμβρίου 2014, τα πολλά αστυνομικά μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας για όλη την προεκλογική περίοδο, η φύλαξη (σκοπιά) των εκλογικών τμημάτων, η «αναστάτωση» γενικότερα που υπάρχει σε όλη την ελληνική κοινωνία λόγω των εθνικών εκλογών, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητά τους και την πόλωση που υπάρχει (που δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Μαΐου 2014), δυστυχώς, σε τελική ανάλυση καλείται να την αντισταθμίσει η Ελληνική Αστυνομία, εξαιτίας της αποστολής της.
Καλούμε, για ακόμα μία φορά, ως ένα μεγάλο κομμάτι του ένστολου συνδικαλιστικού κινήματος που αποτελεί η Ένωση, άμεσα, οι κυβερνώντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσουν την πιο δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση του συνόλου της υπερεργασίας και των έξτρα καθηκόντων των Αστυνομικών, με την καταβολή ενός αξιοπρεπούς χρηματικού ποσού ως εκλογικό επίδομα.
Η εργασιακή μας αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Ελλήνων Αστυνομικών δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από κανέναν. Όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και, ειδικά οι πολιτικοί μας, δεν πρέπει να αδικούν ολόκληρες ομάδες εργαζομένων, που δίνουν και το αίμα τους για την ασφάλεια του ελληνικού λαού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
6976518061                 6979972444

Διαβάστηκε 1522 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 18:27