Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:37

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Ι.Ρ.Α) Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεγαλειώδης η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) T.Δ. Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: www.ipathessaloniki.gr

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ENΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 13-01-2015 η Γενική Συνέλευση των μελών της Τοπικής Διοίκησης IPA Θεσσαλονίκης και των μελών της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης.

Σε μία μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE περισσότεροι από 500 συνάδελφοι έδωσαν ένα βροντερό παρόν, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη των ανωτέρω Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Ενώσεων, είναι κοντά στους συναδέλφους του νομού Θεσσαλονίκης, με κάθε τρόπο και οι συνάδελφοι αναγνωρίζουν αυτή την προσφορά.

p1010001.jpg

Το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης συγκροτήθηκε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση από τους Πρόεδρο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, Αντιπρόεδρο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο και Γραμματέα ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη.

Μετά από τον χαιρετισμό και μία σύντομη τοποθέτηση του P1010005Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεωργίου και του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, ο λόγος δόθηκε στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δ.Σ. της Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, ο οποίος αρχικά ενημέρωσε τους συναδέλφους για όλες τις δράσεις της IPA Θεσσαλονίκης και ακολούθως για τα θέματα που αφορούν την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Αντιπρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος IPA κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο οποίος, συμπληρωματικά, αναφέρθηκε στις δράσεις της IPA.

Στην Γενική Συνέλευση προσκλήθηκε και παρέστη ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για διάφορα ζητήματα και κυρίως για την διεκδίκηση των μη νόμιμα κρατηθέντων με τον Ν. 4093/2012 σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας. Πολλοί συνάδελφοι υπέβαλαν ερωτήσεις τόσο για το θέμα αυτό όσο και για άλλες δικαστικές διεκδικήσεις όπως π.χ. εφάπαξ των προερχομένων από την π. Αστυνομία Πόλεων κλπ. Ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων.

Όλα τα θέματα εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από την Γενική Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση που άρχισε στις 18.00 ώρα περαιώθηκε στις 21.00 ώρα της 13-01-2015 σε άριστο συναδελφικό και φιλικό κλίμα.

Από σήμερα 14-01-2015, όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης, προσέρχονται στα γραφεία του Σωματείου στην οδό Προμηθέως 1, ενημερώνονται για την Δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών σχετικά με τον Ν. 4093/2012, παραλαμβάνουν τα σχετικά έντυπα και αφού συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 19-01-2015 θα μεταβαίνουν στο Δικηγορικό γραφείο του ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη στην οδό Δωδεκανήσου 12-β Θεσσαλονίκη και θα τα καταθέτουν μαζί με 35 ευρώ ανά άτομο χωρίς άλλη αμοιβή (ποσοστά κλπ). Στο Δικηγορικό γραφείο του κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, δύνανται να καταθέσουν αγωγές οι συνταξιούχοι αυτοί και μόνο αυτοί που είναι εγγεγραμμένοι στο Σωματείο. Με πρώτες εκτιμήσεις, ο αριθμός των συναδέλφων αποστράτων μελών της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης που θα καταθέσουν αγωγές υπολογίζεται τουλάχιστον στα 2.000 άτομα.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης, ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος PORTO PALACE κ. ΜΑΜΑΔΑ Δημήτριο για την άψογη φιλοξενία.

Διαβάστηκε 1820 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 19:00

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 επισκέπτες και κανένα μέλος