Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 09:16

Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ. 2310553538
05-02-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό σε όλους τους συναδέλφους τα ακόλουθα:

1)  Όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2015 συνεχίζονται οι εκπληκτικές προσφορές της WIND στους συναδέλφους χρήστες των τηλεφωνικών συνδέσεων και ειδικότερα για τους λογαριασμούς μηνός Ιανουαρίου 2015 (οι οποίοι θα εκδοθούν σε λίγες ημέρες) έχουν πιστωθεί – συμψηφισθεί οι δικαιούμενες αναβαθμίσεις από 100-300 ευρώ ανά σύνδεση, σε εκατοντάδες χρήστες. Οι συνάδελφοι αυτοί, για αρκετούς μήνες θα βλέπουν αρνητικά πρόσημα στους λογαριασμούς τους (δηλαδή δεν θα πληρώνουν λογαριασμό).

2)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου δεν θα πληρώσουν πάγιο οι χρήστες 4.000 συνδέσεων που είναι στο πρόγραμμα 1 και όσοι είναι στο πρόγραμμα 6.

3)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου δεν θα πληρώσουν πάγιο οι χρήστες 1.000 περίπου συνδέσεων που έχουν internet 1,5 GB.

4)  Οι χρήστες συνδέσεων που είναι σε άλλα προγράμματα θα απολαύσουν αντίστοιχα δωρεάν πάγια τον επόμενο μήνα και αυτό θα επαναλαμβάνεται τακτικά καθ΄όλη την διάρκεια του 2015 και για τους χρήστες όλων των προγραμμάτων.

5)  Αναμένεται να μας δοθεί νέο σπουδαίο πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί εντός λίγων ημερών.

6)  Γίνεται διερεύνηση για την δυνατότητα πρόσβασης των συναδέλφων και σε οικονομικά πακέτα σταθερής τηλεφωνίας WIND, καθώς και πρόσβαση των συναδέλφων σε οικονομικές προσφορές στα καταστήματα WIND για αγορά κινητών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

7)  Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους, ότι όπως γινόταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και το 2015 θα απολαύσουν τις καλύτερες προσφορές πανελλαδικά σε επίπεδο κόστους συνδέσεων και εκπτώσεων-αναβαθμίσεων και πως πέραν της κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει πλήθος άλλων εκπτωτικών προσφορών παροχής υπηρεσιών και ειδών από τον Συνεταιρισμό μας, με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων σε πνεύμα αλληλεγγύης στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που τυχόν έχουν κάποια γνωριμία με επιχείρηση η οποία προτίθεται να κάνει εκπτωτική προσφορά για τα είδη της, να φέρουν τον υπεύθυνο της επιχείρησης σε επαφή μαζί μας.

Ο Πρόεδρος - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 επισκέπτες και κανένα μέλος