Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 19:56

5-3-15 ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ στα προγράμματα 2,3,4 και 5 της wind για την χρήση Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ. 2310553538
05-03-2015     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό σε όλους τους συναδέλφους τα ακόλουθα:
1)  Όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2015 συνεχίζονται οι εκπληκτικές προσφορές της WIND στους συναδέλφους χρήστες των τηλεφωνικών συνδέσεων και ειδικότερα για τους λογαριασμούς μηνός Ιανουαρίου 2015, όπως ήδη ανακοινώσαμε έχουν πιστωθεί – συμψηφισθεί οι δικαιούμενες αναβαθμίσεις από 100-300 ευρώ ανά σύνδεση, σε εκατοντάδες χρήστες. Οι συνάδελφοι αυτοί, για αρκετούς μήνες θα βλέπουν αρνητικά πρόσημα στους λογαριασμούς τους (δηλαδή δεν θα πληρώνουν λογαριασμό).
2)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου 2015 οι χρήστες 4.000 συνδέσεων που είναι στο πρόγραμμα 1 και όσοι είναι στο πρόγραμμα 6 είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
3)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου οι χρήστες 1.000 περίπου συνδέσεων που έχουν internet 1,5 GB είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΟ .
4)  Οι χρήστες συνδέσεων που είναι στα προγράμματα 2,3,4 και 5 θα διαπιστώσουν με την έκδοση των λογαριασμών Μαρτίου, που θα εκδοθούν 15 Απριλίου ότι επίσης θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ (όπως είχαμε δεσμευθεί και ανακοινώσει προς μηνός).
5)  Αναμένεται να μας δοθεί νέο σπουδαίο πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί εντός λίγων ημερών.
6) Ανακοινώσαμε και είναι σε ισχύ από 5-3-2015 συμφωνία με το κατάστημα WIND στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, για ειδικές εκπτώσεις και παροχή υπηρεσιών μόνο για τους χρήστες του εταιρικού μας πακέτου.
7)  Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους, ότι όπως γινόταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και το 2015 θα απολαύσουν τις καλύτερες προσφορές πανελλαδικά σε επίπεδο κόστους συνδέσεων και εκπτώσεων-αναβαθμίσεων και πως πέραν της κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει πλήθος άλλων εκπτωτικών προσφορών παροχής υπηρεσιών και ειδών από τον Συνεταιρισμό μας, με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων σε πνεύμα αλληλεγγύης στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση σε όλους τους συναδέλφους που τυχόν έχουν κάποια γνωριμία με επιχείρηση η οποία προτίθεται να κάνει εκπτωτική προσφορά για τα είδη της, να φέρουν τον υπεύθυνο της επιχείρησης σε επαφή μαζί μας.
Ο Πρόεδρος - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος