Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:28

Η Δύναμη Αναγέννησης προτείνει ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Η Συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στο Σωματείο μας, στο τρίτο δεκαήμερο του μηνός Απριλίου 2015, προσκαλεί όλες τις παρατάξεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, να συμφωνήσουν στην κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου, ώστε οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα καταλληλότερα κατά την κρίση τους πρόσωπα, καθώς πιστεύουμε ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν ικανοί συνάδελφοι και με διάθεση για προσφορά.
Δυστυχώς αποδείχτηκε στην πράξη, ότι τα παραταξιακά ψηφοδέλτια εξυπηρετούν μόνο τους ευκαιριακούς, καιροσκοπικά σκεπτόμενους, υποψηφίους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και όχι για το σύνολο των συναδέλφων.
Διαπιστώθηκε, εκλεγμένοι από τους συναδέλφους συνδικαλιστές να ασχολούνται πως θα βολευτούν οι ίδιοι υπηρεσιακά και συνδικαλιστικά, αδιαφορώντας για τον σκοπό που εκλέχτηκαν και συνήθως έρχονται λίγες ημέρες προ των εκλογών με πλήθος επισκέψεων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και με προσωπικά άρθρα στο διαδίκτυο, να προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των συναδέλφων.
Οι υποψήφιοι της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με αίσθημα ευθύνης, προσκαλούν όλους τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Όσες παρατάξεις διαφωνήσουν, θα κριθούν από το σύνολο των συναδέλφων στον Νομό Θεσσαλονίκης.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ εκφράζοντας πάντα την ενότητα του εργασιακού μας χώρου, απευθύνει μήνυμα αγωνιστικής ενότητας σε όλους τους συναδέλφους γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Θεσσαλονίκη 29 Μαρτίου 2015
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
Διαβάστηκε 1713 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:33

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ