Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 21:36

Γιατί πρέπει να ψηφίσετε το ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΔημήτρηςΘεσσαλονίκη 18 Απριλίου 2015
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
Υποψήφιος στις εκλογές του Σωματείου Θεσσαλονίκης στις 22 - 23 και 24-04-15 με το ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
ΣΚΑΥ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ
Μία από τις βασικές αρχές της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ήταν και είναι να υπάρχει ενότητα στον Συνδικαλιστικό μας χώρο, καθώς μόνο ενωμένοι μπορούμε να διαθέτουμε την μέγιστη ισχύ, έναντι της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας με κυρίαρχο σκοπό την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ έχει εκφράσει με σωρεία άρθρων και παρεμβάσεων την αντίθεσή της στα παραταξιακά υποσύνολα του Συνδικαλισμού στην Θεσσαλονίκη και ένας από τους στόχους της παράταξής μας, ήταν και συνεχίζει να είναι, η κατάργηση αυτών στην πράξη.
Έτσι, βρήκαμε γόνιμο έδαφος και ευήκοα ώτα, σε άλλες δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις του νομού μας, την ΣΚΑΥ και την ΑΣΠΙΔΑ, ώστε κατ΄ αρχήν να συγκροτήσουμε ενόψει των εκλογών της 22, 23 και 24-4-2015 του Σωματείου μας, ενωτικό ψηφοδέλτιο.
Ήταν μια απόφαση και των τριών παρατάξεων η οποία απόφαση λήφθηκε και από την πίεση που άσκησαν πλήθος απλών μελών του Σωματείου, ώστε να έχουν την δυνατότητα μέσα από ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, να επιλέξουν τους ικανότερους.
Δυστυχώς, η απαίτηση αυτή των συναδέλφων δεν έγινε κατανοητή και αποδεκτή από τις άλλες δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις του νομού μας, και αυτό το αποδίδω σε προσωπικά οφέλη που είχαν κάποιοι την παρελθούσα τριετία ή ακόμη αν θέλετε και σε κάποια προσδοκώμενα προσωπικά οφέλη, μετά τις ερχόμενες εκλογές. Προσπαθούν δηλαδή να πείσουν τους συναδέλφους, ότι οι συνάδελφοι θα πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσουν άτομα μόνο από την παράταξή τους και να μην έχουν την δυνατότητα της επιλογής υποψηφίων από όλες τις παρατάξεις. Θεωρώ ότι η απόφασή τους αυτή θα καταδικασθεί από τους συναδέλφους στην κάλπη.
Θα ρωτήσουν κάποιοι, γιατί εφόσον κατερχόμαστε στις εκλογές με ενωτικό ψηφοδέλτιο, δεν καταργούμε και τις παρατάξεις μας.
Απαντούμε ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε εφόσον όλοι μαζί εργασθούμε αμέσως μετά τις εκλογές για το θέμα αυτό, ώστε μαζί με άλλους νομούς που το έχουν κάνει πράξη άτυπα, να πιέσουμε την ΠΟΑΣΥ, να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την αλλαγή του υφιστάμενου νόμου, για τον οποίο νόμο, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ πάντα διαφωνούσε.
Υπηρετώ μάχιμος σε διμοιρία ΥΜΕΤ, και από την θέση του Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις προηγούμενες εκλογές, έδωσα πολλές μάχες ενώπιος-ενωπίω με την Φυσική μας ηγεσία, αλλά και με πλήθος άρθρων μου και παρεμβάσεων προς την Διοίκηση του Σωματείου μας, προσπαθώντας να διασφαλίσω τα εργασιακά μας δικαιώματα και την αξιοπρεπή κοινωνική υπόστασή μας, ως Αστυνομικοί και ως άνθρωποι.
Στις ερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. και την ΠΟΑΣΥ.
Ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε την ΔΥΝΑΜΗ να ασχοληθώ ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΑ για τα δίκαια εργασιακά αιτήματά μας, αλλά και για το δικαίωμά μας να διαβιούμε με ασφάλεια και με αξιοπρέπεια εμείς και οι οικογένειές μας.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΣΚΑΥ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΑΣΠΙΔΑ

Διαβάστηκε 2653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 21:38

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος