Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 14:57

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚA ΔΕΛΤΙΑ ATOMIΚΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ ΕΤΟΥΣ 2014‏

ΤΕΑΕΤΔΕΑ  25-05-2015
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 και στο εξής οι φορολογικές βεβαιώσεις και τα ενημερωτικά δελτία (ετήσια ταμειακή ενημέρωση) που αφορούν τη χρήση 2014 καθώς και επόμενα έτη, θα αναρτώνται στηv ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Ταμείου και ειδικότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση   www.teaetdea.gr
Τα μέλη με μοναδικούς κωδικούς-κλειδιά θα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους έγγραφα.
Σχετικά σύντομα, εντός του έτους, θα λειτουργήσει εφαρμογή κατά την οποία το ασφαλισμένο μέλος θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για την κίνηση της ατομικής του μερίδας και το πώς διαφορφώνεται αυτή.
Το Επαγγελματικό Ταμείο βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο με πνεύμα αλληλεγγύης, αφενός με τις παροχές του (για νοσηλεία, αναπηρία και θάνατο) και αφετέρου με τον αποταμιευτικό του χαρακτήρα.
Μέγιστο πλεονέκτημα η απαλλαγή των εισφορών από τη φορολογία.
Το Ταμείο λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία, είναι αυτοδιαχειριζόμενο, ανεξάρτητο και αυτόνομο και σκοπό έχει την οικονομική στήριξη του συναδέλφου στη δύσκολη στιγμή αλλά και την συμπληρωματική ασφάλισή του.
΄΄Δίπλα στο συνάδελφο, κοντά στο συνάνθρωπο ΄΄.
Με εκτίμηση        Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας