Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 23:38

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 700/4/12
Προς: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Θέμα: «Ειδική αποζημίωση Δημοψηφίσματος της 5/7/2015»
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,  Σας ενημερώνουμε ότι, απογευματινές ώρες της 3ης Ιουλίου 2015 δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1378-Β η υπ' αριθ. 22592 Κ.Υ.Α. που καθορίζει την ειδική αποζημίωση του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Σώματος για την έκτακτη παροχή εργασίας τους κατά τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.
Ειδικότερα, το ύψος της ως άνω αποζημίωσης ανέρχεται μικτά στα 62,00 € για κάθε δικαιούχο, αφορά το χρονικό διάστημα απασχόλησης από 28.06.2015 έως 05.07.2015, υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις και σε φορολογία εισοδήματος.
Τέλος, η διαδικασία πληρωμής της θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή από την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Διαβάστηκε 2526 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 23:45

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες και κανένα μέλος