Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 15:15

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-553538 κιν. 6975909933 fax.2310-553430
08-08-2015     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστά σε όλους τους συναδέλφους τα ακόλουθα:
1)  Όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2015 συνεχίζονται οι εκπληκτικές προσφορές της WIND στους συναδέλφους χρήστες των τηλεφωνικών συνδέσεων του εταιρικού πακέτου του Συνεταιρισμού και ειδικότερα για τους λογαριασμούς μηνός Ιανουαρίου 2015, πιστώθηκαν – συμψηφίσθηκαν οι δικαιούμενες αναβαθμίσεις από 100-300 ευρώ ανά σύνδεση, σε εκατοντάδες χρήστες. Οι συνάδελφοι αυτοί, για αρκετούς μήνες είχαν αρνητικά πρόσημα στους λογαριασμούς τους (δηλαδή δεν πλήρωναν λογαριασμό).
2)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου 2015 οι χρήστες περίπου 4.000 συνδέσεων που είναι στο πρόγραμμα 1 της WIND και όσοι είναι στο πρόγραμμα 6 της WIND είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
3)  Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου 2015 οι χρήστες 1.000 περίπου συνδέσεων στην WIND που έχουν internet 1,5 GB είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
4) Ανακοινώσαμε και είναι σε ισχύ από 5-3-2015 συμφωνία με το κατάστημα WIND στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, για ειδικές εκπτώσεις και παροχή υπηρεσιών μόνο για τους χρήστες του εταιρικού μας πακέτου.
5)  Οι χρήστες συνδέσεων που είναι στα προγράμματα 2,3,4 και 5 της WIND στους λογαριασμούς χρήσεως Μαρτίου 2015, είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
6)  Ανακοινώσαμε ένα νέο απίστευτο πρόγραμμα της WIND με 16 ευρώ πάγιο (απεριόριστη ενδοεπικοινωνία, 1500 λεπτά προς όλα τα σταθερά, 1500 λεπτά προς όλη την wind, 1000 λεπτά προς COSMOTE-VODAFONE και 1 GB internet στο κινητό. Ισχύει από 1η Μαϊου 2015
7) Ανακοινώσαμε νέα προσφορά της WIND για internet 5GB στο κινητό με πάγιο 3,25 ευρώ και 1,5 GB με 2 ευρώ.
8) Ανακοινώσαμε ότι από 1η Μαϊου 2015 διατίθενται νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα 1 της WIND, με εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τόσο το πάγιο όσο και τις λοιπές επιβαρύνσεις για όλο το 2015. Το πρόγραμμα 1 προσφέρει: Απεριόριστη ενδοεπικοινωνία, 1500 λεπτά μηνιαίως προς όλη την wind, 1500 λεπτά προς όλα τα σταθερά και 130 SMS. Οι συνάδελφοι μπορούν να διακόψουν τις συνδέσεις αυτές χωρίς καμιά επιβάρυνση όποτε το θελήσουν.
9) Όλοι οι συνδρομητές, όλων των προγραμμάτων WIND, στους λογαριασμούς χρήσεως μηνός Απριλίου 2015 έχουν ΔΩΡΕΑΝ τον ΦΠΑ.
10)Όλοι οι συνδρομητές, όλων των προγραμμάτων WIND, στους λογαριασμούς χρήσεως μηνός Αυγούστου 2015 θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ τον ΦΠΑ και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.
11) Ανακοινώσαμε έξι (6) νέα προγράμματα στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE με τελικές τιμές έως 60% μικρότερες των καταστημάτων.
Ειδικά για το πρόγραμμα 1 της VODAFONE θα δοθούν 50 νέες συνδέσεις με μηδέν (0) πάγιο και τελική τιμή μηδέν (0) για διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
12)  Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους, ότι όπως γινόταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και το 2015 θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές πανελλαδικά σε επίπεδο κόστους συνδέσεων, εκπτώσεων-αναβαθμίσεων, παροχής υπηρεσιών και πως πέραν της κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει πλήθος άλλων εκπτωτικών προσφορών παροχής υπηρεσιών και ειδών από τον Συνεταιρισμό μας, με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων σε πνεύμα αλληλεγγύης στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε. Επαναλαμβάνουμε την έκκληση σε όλους τους συναδέλφους που τυχόν έχουν κάποια γνωριμία με επιχείρηση η οποία προτίθεται να κάνει εκπτωτική προσφορά για τα είδη της, να φέρουν τον υπεύθυνο της επιχείρησης σε επαφή μαζί μας.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Θεσσαλονίκης, την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Νομού Θεσσαλονίκης και την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για την προβολή των ανακοινώσεων και των προσφορών του Συνεταιρισμού, από τις ιστοσελίδες τους και τα έντυπά τους.
Ο Πρόεδρος - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας
Διαβάστηκε 5663 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 15:26

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 επισκέπτες και κανένα μέλος