Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 10:57

Ο Συνεταιρισμός θα στέλνει πλέον τους λογαριασμούς Wind και Vodafone στα Email των συναδέλφων

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ. 2310-553538 κιν.6975909933 fax.2310-553430
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.              Θεσσαλονίκη 12-09-2015
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνεχίζοντας την προσφορά μας στους συναδέλφους, σας ανακοινώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι διαθέτουν email μπορούν εφόσον το επιθυμούν αποστέλλοντας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να αιτηθούν να λαμβάνουν στο email τους, τους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας σε Windκαι Vodafone που έχουν στα εταιρικά πακέτα του Συνεταιρισμού, να λαμβάνουν όλες τις προσφορές του Συνεταιρισμού και οποιοδήποτε άλλο αίτημα - διεκπεραίωση όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία. Απαραίτητο να αναφέρουν αριθμό κινητού τηλεφώνου και ονοματεπώνυμο.
Σε όλα τα email που θα λαμβάνει ο Συνεταιρισμός θα υπάρχει απάντηση το ταχύτερο δυνατόν.
Περισσότεροι από 1.000 συνάδελφοι μας έστειλαν ήδη τα email τους και έχουν διαπιστώσει ότι ξεκίνησε η συνεργασία.
Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα νέα του Συνεταιρισμού μπορείτε να βλέπετε από τις ιστοσελίδες και τα έντυπα των:
1) Διεθνής Ένωση Αστυνομικών I.P.A. Θεσσαλονίκης www.ipathessalonikis.gr
2) Ένωση Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης www.apostratoithessalonikis.gr
3) Συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ www.dinamianagennisis.gr
Διαβάστηκε 2828 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 11:23

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 επισκέπτες και κανένα μέλος