Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 12:40

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προμηθέως 1 - Θεσσαλονίκη τηλ.2310-553538 fax.2310-553430  Α.Φ.Μ. 999305489
A N A K O I N Ω Σ Η   01-10-2015
Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστά σε όλους τους συναδέλφους τα ακόλουθα:
  • Όπως κάθε χρόνο έτσι και για το 2015 συνεχίζονται οι εκπληκτικές προσφορές της WIND στους συναδέλφους χρήστες των τηλεφωνικών συνδέσεων του εταιρικού πακέτου του Συνεταιρισμού και ειδικότερα για τους λογαριασμούς μηνός Ιανουαρίου 2015, πιστώθηκαν – συμψηφίσθηκαν οι δικαιούμενες αναβαθμίσεις από 100-300 ευρώ ανά σύνδεση, σε εκατοντάδες χρήστες. Οι συνάδελφοι αυτοί, για αρκετούς μήνες είχαν αρνητικά πρόσημα στους λογαριασμούς τους (δηλαδή δεν πλήρωναν λογαριασμό).
  • Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου 2015 οι χρήστες περίπου 4.000 συνδέσεων που είναι στο πρόγραμμα 1 και στο πρόγραμμα 6 της WIND είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
  • Για την χρήση μηνός Ιανουαρίου 2015 οι χρήστες 1.000 περίπου συνδέσεων στην WIND που έχουν internet 1,5 GB είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
  • Οι χρήστες συνδέσεων που είναι στα προγράμματα 2,3,4 και 5 τηςWIND στους λογαριασμούς χρήσεως Μαρτίου 2015, είχαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΓΙΑ.
  • Τον μήνα Απρίλιο ανακοινώσαμε ένα νέο απίστευτο πρόγραμμα της WIND με 16 ευρώ πάγιο (απεριόριστη ενδοεπικοινωνία, 1500 λεπτά προς όλα τα σταθερά, 1500 λεπτά προς όλη την wind, 1000 λεπτά προς COSMOTE-VODAFONE και 1 GB internet στο κινητό. Eπίσης ανακοινώσαμε νέα προσφορά τηςWIND για internet 5GB με 3,25 € και 1,5 GB με 2 €.
  • Από 1η Μαϊου 2015 διαθέσαμε 600 νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα 1 της WIND, με εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τόσο το πάγιο όσο και τις λοιπές επιβαρύνσεις για όλο το 2015.
  • Όλοι οι συνδρομητές, όλων των προγραμμάτων WIND, στους λογαριασμούς χρήσεως μηνός Απριλίου 2015 είχαν ΔΩΡΕΑΝ τον ΦΠΑ.
  • Όλοι οι συνδρομητές, όλων των προγραμμάτων WIND, στους λογαριασμούς χρήσεως μηνός Αυγούστου 2015 είχαν ΔΩΡΕΑΝ τον ΦΠΑ και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.
  • Ανακοινώσαμε έξι (6) νέα προγράμματα στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE με τελικές τιμές έως 60% μικρότερες των καταστημάτων. Ειδικά για το πρόγραμμα 1 της VODAFONE δόθηκαν τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2015, πενήντα (50) συνδέσεις με μηδέν (0) πάγιο και τελική τιμή μηδέν (0) για διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
  • Από τον Σεπτέμβριο 2015 εκσυγχρονίσαμε το τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού για την αμεσότερη απάντηση στις κλήσεις των συναδέλφων και εφαρμόσαμε την αποστολή των μηνιαίων λογαριασμών με e-mail.
  • Όλοι οι συνδρομητές, όλων των προγραμμάτων WIND, στους λογαριασμούς χρήσεως μηνός Οκτωβρίου 2015 θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ τον ΦΠΑ και τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.
  • Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους, ότι όπως γινόταν και όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και το 2015 θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές πανελλαδικά σε επίπεδο κόστους συνδέσεων, εκπτώσεων-αναβαθμίσεων, παροχής υπηρεσιών και πως πέραν της κινητής τηλεφωνίας, υπάρχει πλήθος άλλων εκπτωτικών προσφορών παροχής υπηρεσιών και ειδών από τον Συνεταιρισμό μας, με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων σε πνεύμα αλληλεγγύης στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε.
  • Γιά όλες τις προσφορές μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ιστοσελίδες: της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης www.ipathessaloniki.gr  της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης www.apostratoithessalonikis.gr και της Συνδικαλιστικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της 'Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης www.dinamianagennisis.gr
  • Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Θεσσαλονίκης, την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Νομού Θεσσαλονίκης και την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, για την προβολή των ανακοινώσεων και των προσφορών του Συνεταιρισμού, από τις ιστοσελίδες και τα έντυπά τους.
Διαβάστηκε 1494 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 13:12

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες και κανένα μέλος