Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 10:37

5-2-2016 στην Βουλή: Συνάδελφοι που διαδήλωναν έβρισαν τον Βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, πρώην Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ

"Τι έκανες τρία χρόνια για εμάς»;
Ένστολοι προπηλάκισαν απόστρατο αστυνομικό- νυν βουλευτή.
hqdefaultΕνώ έβγαινε από τη Βουλή ο εκλεγμένος νυν Βουλευτής και εα Αστυνομικός προπηλακίστηκε από ενστόλους που συμμετείχαν στην πανελλαδική κινητοποίηση.
Το περιστατικό καταγράφεται έξω από τη Βουλή ενώ ήταν σε εξέλιξη η προγραμματισμένη κινητοποίηση των ενστόλων (05/02).
Μπροστά στη Βουλή, συνδικαλιστές και ένστολοι της ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το ασφαλιστικό με αναφορές σε εν ενεργεία Βουλευτές οι οποίοι δε στήριξαν τους ενστόλους στο σχετικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στη συζήτηση αναφέρεται και το όνομα του Βουλευτή -σήμερα- ωστόσο μέχρι πριν λίγα χρόνια Αστυνομικό εν ενεργεία και συνδικαλιστή  (είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων) Δημήτρη Κυριαζίδη.
«Και ο νόμος του  Μερφι» οδηγεί τα βήματα του Βουλευτή Δράμας, στο περιστύλιο της Βουλής προς την έξοδο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι ένστολοι.
«Δε ντρέπεσαι @@@ (προφανώς ο ένστολος προέρχεται από περιφερειακή υπηρεσία της επικρατείας καθώς χρησιμοποίησε μεταφορικά «χαρακτηρισμό» ο οποίος στην κυριολεξία της απόδοσής του, περιγράφει ζωντανό οργανισμό και γαστριμαργικό έδεσμα). Τι έκανες τρία χρόνια για εμάς;» Ο εν ενεργεία Βουλευτής επέλεξε αντιστρέφοντας το βηματισμό του να μπει και πάλι στο Κοινοβουλίου, αφήνοντας την αρχική του πρόθεση να παραστεί στην εκδήλωση μεταξύ των πρώην συναδέλφων (και εκλεκτόρων του).. για κάποια άλλη φορά..
nantiareport.wordpress.com
Αναδημοσίευση από το bloko.gr
Διαβάστηκε 1445 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 21:11