Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 18:28

Συνεργασία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ και Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

ANASK1Είναι γνωστό σε όλους τους συναδέλφους, ότι το περιοδικό ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ που εκδίδει το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είναι μόνο ένα σπουδαίο περιοδικό λόγω της εκλεκτής ύλης, την οποία επιμελούνται κάθε φορά οι εξαιρετικοί συνάδελφοι που υπηρετούν στο περιοδικό, αλλά και γιατί από τα έσοδα του περιοδικού, ενισχύονται αναξιοπαθούντες συνάδελφοι.
Έτσι, ήταν λογικό να υπάρξει και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Στα επόμενα 6 τεύχη του περιοδικού ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ και στην εσωτερική σελίδα του εξωφύλλου (σελίδα 2) θα υπάρχει ολοσέλιδη ενημερωτική καταχώρηση του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, για την προσφορά προγραμμάτων της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας WIND, στο εταιρικό πακέτο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Ήδη το πρώτο τεύχος με την καταχώρηση (τεύχος 294) κυκλοφόρησε στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της χώρας.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες και κανένα μέλος