Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:41

ΔΩΡΕΑΝ WI-FI ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΕΘ ; !!!!

Ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, έκανε αποδεκτή πρόταση της Συνδικαλιστικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και απέστειλε έγγραφο στην Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, κάνοντας γνωστή την απόφασή του, να καλύψει όλα τα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας WI-FI σε όλα τα λεωφορεία της ΔΑΕΘ δηλαδή σε ΥΑΤ και ΥΜΕΤ.
Με την εγκατάσταση του WI-FI θα μπορούν να έχουν απολύτως δωρεάν internet όλοι οι συνάδελφοι που θα επιβαίνουν στο κάθε λεωφορείο. Η δυνατότητα των μηχανημάτων είναι μέχρι 250 συνδέσεις ταυτόχρονα.
Το έγγραφο του Συνεταιρισμού, παρελήφθη στις 6-4-2016 από τον Διευθυντή της ΔΑΕΘ.
Η πραγματοποίηση πλέον θα εξαρτηθεί από την έγκριση της Υπηρεσίας και ελπίζουμε η Υπηρεσία να δει θετικά την πρόταση και να δώσει άμεσα την έγκρισή της.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την αποδοχή της πρότασης.
Διαβάστηκε 1268 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 12:13

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος