Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 11:47

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ εύχεται στον νέο Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

DIMITRIS NEOΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος

Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο κ. ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρο, και εύχομαι οι τυχόν παλαιότεροι και εμπειρότεροι να του σταθούν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Όχι μόνο οι συνδικαλιστές της ΑΣΠΑ, αλλά όλοι όσοι έχουν εμπειρία μεγαλύτερη και θέλουν να προσφέρουν ... Γιατί ο συνάδελφος ΕΞΩ έχει ανάγκη έναν ισχυρό πρόεδρο που αυτοί που αυθαιρετούν εις βάρος μας, να τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Και αυτό απαιτεί πέρα από άλλα πράγματα και ΕΝΟΤΗΤΑ... και όχι τρικλοποδιές ...

Επίσης συγχαρητήρια στην ανιδιοτελή κίνηση του απερχόμενου προέδρου κ. ΠΑΔΙΩΤΗ Δημητρίου, να αποχωρήσει, κίνηση ίσως άνευ ουσίας αλλά μεγάλου συμβολισμού, γιατί αυτό που ταλάνιζε πάντα και θα ταλανίζει το συνδικαλισμό είναι η κακώς νοούμενη ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ με προεκτάσεις υπηρεσιακής τεμπελιάς.  Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών οδήγησαν τον συνδικαλισμό στο να ξεπεράσει την κακώς νοούμενη πολιτικοποίηση.

- .... Γιατί υπάρχει και η καλώς νοούμενη που έχει να κάνει με τις πολιτικές διασυνδέσεις του προεδρείου  οι οποίες είναι το πιο ισχυρό όπλο του συνδικαλισμού απέναντι στην αυθαιρεσία της φυσικής ηγεσίας. Και αυτό το όπλο δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί, γιατί κανένας στρατηγός δεν θα σε σεβαστεί για την ΙΔΕΑ και μόνο του συνδικαλισμού.

Εύχομαι να οδηγηθεί ο συνδικαλισμός ακόμη περισσότερο προς την ΕΝΟΤΗΤΑ, και στο μέλλον, να χτίζονται συνδικαλιστικές σταδιοδρομίες βάσει ΔΡΑΣΕΩΝ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, και όχι θάβοντας (εν όψει εκλογών) συναδέλφους, στο βωμό του μικρο-συνδικαλιστικού οφέλους.

Ευχές για καλή δύναμη λοιπόν στον νέο πρόεδρο ... ενότητα .... Και στις επόμενες εκλογές να δώσουμε το παράδειγμα σαν Θεσσαλονίκη βάζοντας τέλος στις παρατάξεις, με ένα και ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Εάν όμως δεν συμφωνήσουν όλοι για το ενιαίο ψηφοδέλτιο, τότε η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα κατέβει μόνη της και ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε.

Διαβάστηκε 515 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 11:59

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 επισκέπτες και κανένα μέλος