Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 13:13

Πρόσκληση από την ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

d100Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προσκαλεί όλους τους συναδέλφους, να δώσουν δυναμικό παρόν στην μεγάλη ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση της 09-09-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 στο άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη. Οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία στα Σώματα Ασφαλείας, διαδηλώνουν την αγανάκτησή τους, για τις συνεχείς περικοπές των μισθών και συντάξεων και για την μη εφαρμογή των αποφάσεων του ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας, του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σχετική ανακοίνωση εξεδόθη, από όλες τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και μπορείτε να την διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο. http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=2958
Διαβάστηκε 1990 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 13:04

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 επισκέπτες και κανένα μέλος