Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 20:59

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΚΑΙ Η I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Δ.Α.Ε.Θ.

Στις 02-03-2017 τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της συνδικαλιστικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» κ.κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, συνοδευόμενοι από τους Πρόεδρο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία και τον Διευθυντή των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας «Δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεώργιο, επισκέφτηκαν τον Διευθυντή Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεώργιο.
Με τον Διευθυντή της ΔΑΕΘ, υπήρξε πολύωρη επωφελής και σε φιλικό κλίμα συζήτηση επί όλων των θεμάτων.
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση της συνδικαλιστικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» προσέφερε ένα SIMPLEfi της WIND για γρήγορο internet στα γραφεία της ΔΑΕΘ, ενώ δεσμεύτηκε για αλλαγή της πόρτας εισόδου του κτιρίου της ΔΑΕΘ με πόρτα ασφαλείας. Τα έξοδα λειτουργία του internet, αλλά και την αλλαγή της πόρτας του κτιρίου, θα καλυφθούν εξ΄ολοκλήρου από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Ο Διευθυντής της Δ.Α.Ε.Θ. ευχαρίστησε θερμά για τις χορηγίες, οι οποίες θα διευκολύνουν το έργο της Υπηρεσίας.

Διαβάστηκε 518 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 12:44

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος