Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 17:41

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

dynami 600
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
Σήμερα 28-04-2017 τα γραφεία της I.P.A. Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν ο Ειδικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος και ο Αναπλ. Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος, οι οποίοι είναι και μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.
Τους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους, υποδέχτηκαν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Ταμίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο οποίος είναι και Γ΄ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος I.P.A., καθώς και μέλος της συντονιστικής επιτροπής της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Η συνάντηση, έγινε σε άριστο φιλικό κλίμα, ήταν πολύωρη και η συζήτηση επί όλων των θεμάτων ήταν απολύτως κατανοητή και συμφωνήθηκε εντός του άμεσου προσεχούς χρονικού διαστήματος, να υπάρξει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη και με τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, με σκοπό την εύρεση συνεργασίας, επί θεμάτων που θα είναι προς όφελος των συναδέλφων της Αστυνομίας και της Κοινωνίας.
Διαβάστηκε 821 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 17:54

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 18 επισκέπτες και κανένα μέλος