Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 20:40

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Από αριστερά: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας /Πρόεδρος Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" - ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος Ταξίαρχος/Δντής Δ.Α.Ε.Θ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων Α/Α - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος και ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης Μέλη Συντονιστικής Επιτροπής "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"
29 dynami an logo
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
Η Συνδικαλιστική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, μετά από πρότασή της στον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης η οποία έγινε αποδεκτή, πέτυχε την αλλαγή της παλαιάς και μη ασφαλούς πόρτας εισόδου της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, καθώς και την εσωτερική διαμόρφωση του χώρου εισόδου.
Συνεργείο από μεγάλη εταιρία της Θεσσαλονίκης, μετέβη στην παραπάνω Υπηρεσία, ξήλωσε την παλιά πόρτα και εγκατέστησε την νέα βαριά / θωρακισμένη κατασκευή η οποία λειτουργεί με ηλεκτρονικά μέσα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, ενώ ολοκληρώθηκε και
η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου της εισόδου.
Η Συντονιστική Επιτροπή της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» κ.κ. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος, ήταν παρόντες κατά την εκτέλεση του έργου.
Στην προσπάθεια αυτή, ένθερμος υποστηρικτής ήταν ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος.
Να σημειωθεί, ο ενθουσιασμός των συναδέλφων που υπηρετούν στην αναφερόμενη υπηρεσία.
Τέλος, την όλη προσπάθεια υποστήριξαν και τα καταστήματα κινητής/σταθερής τηλεφωνίας και ρεύματος «Δίκτυο» - Κων/νου Καραμανλή 143 Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝH ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ