Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 11:58

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

dynami 600Η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ευχαριστεί την Συνδικαλιστική Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
Με επιστολή που μας έστειλε ο Διευθυντής της ΔΑΕΘ (ΥΑΤ-ΥΜΕΤ) Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος, εκ μέρους και όλου του προσωπικού, ευχαριστεί την Συνδικαλιστική Παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για τις ενέργειές της, ώστε να αντικατασταθεί η πεπαλαιωμένη πόρτα εισόδου του κτιρίου της ΔΑΕΘ, με καινούργια νέας τεχνολογίας.
Με παρόμοια επιστολή, ο Διευθυντής της παραπάνω Υπηρεσίας, ευχαριστεί και τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για άλλη μια φορά απέδειξε ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο, ούτε χρήσιμο να θορυβείς και αθόρυβα προσφέρει πολύπλευρο σπουδαίο έργο το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων στην Θεσσαλονίκη, έχει πλέον αντιληφθεί.

Διαβάστηκε 77 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 12:03

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και κανένα μέλος