Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 21:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

LOGO
Θεσσαλονίκη 07-09-2017
- Συνάδελφοι.
Η «Δύναμη Αναγέννησης» επικροτεί την σημερινή στάση του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου, ο οποίος αποχώρησε από τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων Αστυνομικών στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, με την αιτιολογία ότι παρέστη βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Η «Δύναμη Αναγέννησης» συγχαίρει τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα αντανακλαστικά του.
Με την ευκαιρία αυτή και επειδή τελευταία όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η «Δύναμη Αναγέννησης» είναι μπροστά στις προτιμήσεις των συναδέλφων, για μια ελπίδα στο αύριο, κάποιοι διακινούν ψευδείς ειδήσεις ότι τα στελέχη της «Δύναμη Αναγέννησης» ανήκουν δήθεν στον χώρο της Χρυσής Αυγής.
Ενημερώνουμε, με σαφήνεια όλους τους συναδέλφους, ότι η «Δύναμη Αναγέννησης» ανήκει μόνο στους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης και δεν έχει καμιά κομματική χροιά.
Προειδοποιούμε όλους τους λασπολόγους, ότι εφόσον έχουμε στοιχεία θα υποβληθούν αμέσως μηνυτήριες αναφορές στο Εσωτερικών Υποθέσεων και στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.
Την ανυπαρξία τους, δεν θα επιτρέψουμε να την καλύψουν με λασπολογίες.
Οι κουρασμένοι και βολεμένοι ας αποχωρήσουν καθώς η «Δύναμη Αναγέννησης»…έρχεται.
Σεβόμαστε και μαθαίνουμε από τους παλιούς και ελπίζουμε στους νέους.
H ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης – ΔΑΕΘ/ΥΑΤ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος – ΔΑΕΘ/ΥΜΕΤ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος – Τμήμα Τουρ. Αστυνομίας