Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 23:51

Η "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συνέχεια επισκέψεων της παράταξής μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
LOGOΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ.Α. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ.
Στις 30-01-2018 πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ και Τ.Α ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτή την Υπηρεσία.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων καθώς και την έλλειψη υποδομών και χώρων στην κτιριακή εγκατάσταση, όπου στεγάζονται οι τρείς Υπηρεσίες.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών παραδόθηκαν δύο (2) σώματα καλοριφέρ καθώς και μία καρέκλα γραφείου για τις ανάγκες αυτών.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
Διαβάστηκε 201 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 00:00

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος