Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 21:32

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΙ Τ.Α. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.

DYNAMH ANAGENNHSHSΟι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Στις 1-02-2018 πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ και Τ.Α ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων καθώς και την επικείμενη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους.
Τα τμήματα των Υπηρεσιών αυτών, αποφασίσθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μετεστεγασθούν  και να συνενωθούν με το Α.Τ και Τ.Α Αμπελοκήπων, λόγω της τρέχουσας αναδιάρθρωσης, σε άλλο κτίριο του δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων και την μετονομασία σε Α.Τ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Το κτίριο αυτό, που θα στεγάσουν τις ανωτέρω Υπηρεσίες, εκτός του ότι δεν είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου, δεν πληρεί τις προϋποθέσεις να στεγάσει τα τμήματα Τάξεως και Ασφάλειας των δύο Υπηρεσιών αλλά και την υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας καθώς και την Ο.Π.Κ.Ε (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος). Ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από αυτή την μεταστέγαση για την περιοχή του Δενδροποτάμου που ήδη είναι επιβαρυμένη με κάθε είδους εγκληματικότητα θα 'ναι η πλέον έλλειψη αστυνόμευσης με αποτέλεσμα δημιουργηθεί μια γκετοποιημένη περιοχή και ένα ακόμη ΑΒΑΤΟ.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών παραδόθηκε γραφική ύλη για τις ανάγκες των Υπηρεσιών .
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χροστόδουλος - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
Διαβάστηκε 326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 21:48

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος