Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 20:46

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ. ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ Α.Τ ΚΑΙ Τ.Α ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΙ Τ.Α. ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ.
dynami 600Οι επισκέψεις εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Στις 7-02-2018 πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ και Τ.Α. ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων καθώς και την επικείμενη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους.
Στις ανωτέρω Υπηρεσίες διαπιστώθηκε η έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων και κυρίως τροχοφόρων οχημάτων όπου δεν αρκούν για την αστυνόμευση μιας τεράστιας περιοχής που προέκυψε από την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών. Η περιοχή που επεκτείνεται από τα πράσινα φανάρια έως το Πανόραμα, Χορτιάτη και Ασβεστοχώρι.
Ειδικά στο Τ.Α. τονίστηκε και η έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού μια που δεν υπάρχει ούτε η οργανική δύναμη που θα καλύψει τις ανάγκες του.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών παραδόθηκε γραφική ύλη για τις ανάγκες των Υπηρεσιών.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος