Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 18:23

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΚΑΙ Τ.Α. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.
Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ και Τ.Α ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων καθώς και την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών παραδόθηκε γραφική ύλη για τις ανάγκες των Υπηρεσιών .
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος τηλ. 6975909909   ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης τηλ. 6975905065   ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος τηλ. 6936586000
Διαβάστηκε 45 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 18:34

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος