Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 19:42

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στις 15-02-2018 η Συντονιστική Επιτροπή της Συνδικαλιστικής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τον νομικό της σύμβουλο Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, επισκέφτηκε την Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Στην Δ.Α.Ε.Θ. τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΒΑΛΗΣ Γεώργιος.
Ο κ. Ταξίαρχος, ενημέρωσε την Συντονιστική Επιτροπή της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» για όλα τα σοβαρά τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Υπηρεσία αυτή και κατ΄επέκταση τους συναδέλφους που υπηρετούν στην ΔΑΕΘ.
Η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» αποδεικνύει καθημερινά, ότι είναι έτοιμη να αναλάβει την Διοίκηση του Σωματείου, ανασύροντάς το από το τέλμα όπου βρίσκεται σήμερα και να το επαναφέρει στην πρώτη θέση αγωνιστικότητας και διεκδίκησης, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, προς όφελος των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Την ώρα που αυτοί που σήμερα διοικούν το Σωματείο είναι πασιφανές πως κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»……..έρχεται.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος