Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 02:38

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΣΤΟ Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.
Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε το Α.Τ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτό το Τμήμα.
Η επίσκεψή μας στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης μας με τον μεγαλύτερο ίσως πληθυσμιακό τομέα στην Ελλάδα, ανέδειξε άλλη μια φορά το πως τα πάρεργα με τα οποία έχει επιφορτιστεί η ΕΛ.ΑΣ. επηρεάζουν τον πιο ευαίσθητο τομέα της Αστυνομίας, δηλαδή τον τομέα της αστυνόμευσης για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στον πολίτη.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη υλικοτεχνικών μέσων καθώς και την πρόσφατη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών τους.
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Στους προϊσταμένους των Υπηρεσιών παραδόθηκε γραφική ύλη για τις ανάγκες των Υπηρεσιών .
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος τηλ. 6975909909ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης τηλ. 6975905065ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος τηλ. 6936586000
Διαβάστηκε 469 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 02:58

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 34 επισκέπτες και κανένα μέλος