Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 20:11

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"!!!!
Οι επισκέψεις Εργασίας της παράταξής μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δεν σταματούν !!!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Στις 13/4/2018 πολυπληθής ομάδα εργασίας της Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» επισκέφτηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ομάδας ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης με σκοπό να συνομιλήσουν με τους συναδέλφους, καταγράφοντας τα προβλήματα, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν προτάσεις από τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Η ομάδα εργασίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" και να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στον εργασιακό τους χώρο.
Όπως διαπιστώθηκε υπάρχει έλλειψη χώρου αποδυτηρίων όπου στριμώχνονται 150 άτομα σε 25 τετραγωνικά.
Βέβαια όπως επισημάνθηκε από τους ίδιους το πιο απαράδεκτο επί συνόλου 150 ατόμων της ομαδας Δίας και 20 ατόμων της ομάδας ΖΗΤΆ είναι ότι εξυπηρετούνται από μια κοινή τουαλέτα.
Οι άνδρες της ομάδας ΖΗΤΆ  δεν έχουν καθόλου αποδυτήρια παρά  μόνο ένα  μικρό γραφείο το οποίο παραχώρησε η νομαρχία, αλλά δυστυχώς  το ζητάει πίσω για ιδία χρήση.
Επίσης εκτός από την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής παρατηρείται στασιμότητα και μεγάλη αναμονή στις επισκευές μοτοσικλετών.Υπάρχουν περιπτώσεις που τρεις βάρδιες να δουλεύουν με την ιδια μηχανή.
Οσον αφορά τις στολές των, έχουν να χορηγηθούν εδώ και 6 χρόνια..
Σε όλους τους συναδέλφους διανεμήθηκε υλικό της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Επίσης επισημάναμε στους συναδέλφους αυτών των Υπηρεσιών ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τους ενημερώσουμε και θα το κάνουμε συνέχεια ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η μόνη παράταξη, η οποία με δημόσιες ανακοινώσεις ενημέρωσης όλων των συναδέλφων, κάλεσε την Διοίκηση του Σωματείου να γίνουν οι προσεχείς εκλογικές διαδικασίες με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ώστε οι συνάδελφοι να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους ικανότερους από κάθε παράταξη. Δυστυχώς οι δύο "μεγάλες" παρατάξεις ΑΣΠΑ και ΕΚΑ δεν υποστήριξαν την πρότασή μας.
Είναι πλέον παραδεκτό από όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, ότι μόνο πλαισιώνοντας δυναμικά την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»,  είναι η μόνη ελπίδα ότι το Σωματείο μας, μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του, προς όφελος της Αστυνομίας, της Κοινωνίας, των Αστυνομικών και των οικογενειών τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.
Πάμε συνάδελφοι όλοι μαζί. Πάμε Ενωτικά να βγάλουμε από το τέλμα το Σωματείο μας.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι η εγγύηση για το μέλλον, και η μόνη ελπίδα για ένα υγιή και δυναμικό συνδικαλισμό στην Θεσσαλονίκη.
Με δεδομένο ότι, οι άλλοι κουράστηκαν, η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ….έρχεται. !!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος - ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος