Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 20:51

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

Αγαπητοí συνάδελφοι – συναδέλφισσες.
Πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές της Ε.Α.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμα φορά να δούμε αυτό που έχει πει ουκ ολίγες φορές η Δύναμη Αναγέννησης. Εικόνες ντροπής και απαξίωσης.
Πολιτικοοικονομική κρίση, πορείες δήθεν και καλά ατόμων οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν εξυπηρετώντας πρόσωπα και καταστάσεις είναι να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της Χώρας και Αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες τίθενται καθημερινά σαν πρόβατα επί σφαγής λόγο της αδυναμίας κάποιων που δυστυχώς δεν μπορούν να βάλουν σε μια σειρά αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.
Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους κάποιοι να έχουν το σθένος να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν να κοιτάξουν στα μάτια τον οικογενειάρχη Αστυνομικό, να τον σεβαστούν για αυτό που έχει να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση και να λειτουργήσουν σαν πολύτιμος λίθος για μια πιο ουσιαστική και αποτελεσματική κοινωνία.
Αν δεν μπορούν τότε ώρα τους καλή και αέρα στα πανιά τους. Για αυτό το λόγο η Δύναμη Αναγέννησης το λέει κάθε μέρα ότι υγιής συνδικαλιστής δεν είναι αυτός ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μοιράζει ψηφοδέλτια ή να απαιτεί την ψήφο των συναδέλφων λόγο υποχρεώσεων ή άλλων καταστάσεων, αλλά αυτός ο οποίος με το όποιο κόστος θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα τις αρχές και τις άξιες του Αστυνομικού προσωπικού και θα τεθεί αν χρειαστεί και απέναντι στην πολιτική και φυσική ηγεσία της χώρας διεκδικώντας αυτά που του στερούν εδώ και χρόνια. Αξιοπρέπεια, καλύτερες οικονομικές απολαβές, καλύτερες συνθήκες εργασίας, ενίσχυση προσωπικού για πιο ουσιαστική αστυνόμευση και ταυτόχρονα κάλυψη κενών οργανικών θέσεων, σεβασμός, ισονομία, ειλικρίνεια, τιμή και υπόληψη. Είμαστε η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας και αξίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά που μας προσφέρουν. Όλοι οι υποψήφιοι της Δύναμης Αναγέννησης θα είμαστε αρωγοί και αυτοί που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε να ανοίξουμε τον δρόμο και να βάλουμε τις βάσεις για ένα πιο δραστικό, πιο ουσιαστικό και πιο αποτελεσματικό Σωματείο το οποίο θα λειτουργήσει πάντα με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον όλων των συναδέλφων. Η Δύναμη Αναγέννησης ενωμένη και δυνατή θα συνεχίσει τον αγώνα της, και αυτό που ζητά από σας είναι την ψήφο εμπιστοσύνης σας για να αποδείξει ότι αυτό που λέει θα το κάνει και πράξη.
Η Δύναμη Αναγέννησης δεν κοροϊδεύει, δεν προσκυνεί, δεν χαρίζεται αλλά λειτουργώντας συλλογικά και υπεύθυνα τηρεί έναν απώτερο σκοπό και στόχο. Όλοι μαζί ενωμένοι δυνατοί.
Αθανάσιος Καραγκιόζης
Υποψήφιος με την ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ