Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 01:25

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και
Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
portoυπό την αιγίδα του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
συνδιοργανώνουν τις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις τους, την Δευτέρα 14-01-2019 με ώρα προσέλευσης των μελών την 17.00΄στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη.
Θα συμμετέχουν τα νομικά γραφεία ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ – ΛΑΓΟΥ και τα μέλη των δύο Ενώσεων, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα θέματα, κυρίως δε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα – Επιδόματος Αδείας καθώς και για την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων και τα ζητήματα που αφορούν τις χήρες συναδέλφων μας, οι οποίες θα παρευρεθούν στην εκδήλωση τιμητικά.
Θα γίνει κοπή βασιλόπιτας και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με ατομικό πιάτο και κρασί.
Η συμμετοχή των μελών θα είναι εντελώς δωρεάν και όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από μεγάλες εταιρίες χορηγούς, ενώ θα υπάρχουν δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 επισκέπτες και κανένα μέλος