Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 21:21

ΛΙΤΟΧΩΡΟ 31-03-2019

Με την συμμετοχή δεκάδων μελών μας (2 λεωφορεία και Ι.Χ.) συμμετείχαμε στις 31-03-2019 σε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία Λιτοχώρου, συνάδελφοι κυρίως των σωματείων αποστράτων Αστυνομικών από πολλές περιοχές της χώρας, προσήλθαν ως προσκυνητές να τιμήσουν τους δώδεκα ήρωες, του Σταθμού Χωροφυλακής Λιτοχώρου, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση στις 30/31-03-1946 από κουμουνιστοσυμμορίτες και πέθαναν υπέρ πατρίδος υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια.
Εξαιρετική δουλειά από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο.
Για την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος.
Για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος.
Για τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στεφάνι κατέθεσε ο Γραμματέας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος.
Διαβάστηκε 215 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 16:35

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 18 επισκέπτες και κανένα μέλος