Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 01:50

www.synetairismos.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Γίνεται γνωστό σε όλους ότι τις προσφορές του Συνεταιρισμού, μπορείτε πλέον να τις βλέπετε στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού www.synetairismos.gr
Σε λίγες ημέρες, θα σας ανακοινώσουμε και τα νέα γραφεία μας στην Αθήνα.
Την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ η οποία διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα γραφεία μας ή από τις Ενώσεις Αστυνομικών IPA και Αποστράτων όλων των νομών της χώρας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε προμηθεύσει με κάρτες όσα Σωματεία μας ζήτησαν.
Επίσης ζητήσαμε, να μας στείλουν προσφορές από όλους τους νομούς.
Είναι μια καινοτόμος προσφορά στις οικογένειες των συναδέλφων, η οποία θα πετύχει εφόσον όλοι την στηρίξουμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους IPA των Νομών που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και μας έστειλαν προσφορές τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει στο www.synetairismos.gr
IPA Σάμου, IPA Ξάνθης, IPA Σερρών, IPA Ηρακλείου, IPA Θεσσαλονίκης, IPA Τρικάλων, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσσαλονίκης, την ΠΟΑΣΑ, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Φθιώτιδας, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης, τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ", την επιχείρηση "δίκτυο" και όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Συνεταιρισμού.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους αρωγούς. Σας ευχαριστούμε.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Πρόεδρος