Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 14:57

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

pasxaliasΤου : Γιάννη Πασχαλιά
Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» (Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης) και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, με αφορμή την συνταξιοδότηση του Ιδρυτικού Μέλους της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και Αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλου.
 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
Ήταν καλοκαίρι του 1999, όταν έκανα την πρακτική μου ως τριτοετής Δόκιμος Αστυφύλακας στη Θεσσαλονίκη. Τότε γνώρισα για πρώτη φορά το Χριστόδουλο, όταν κάναμε μαζί Υπηρεσία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Αργότερα, όταν ήμουν νέος Αστυφύλακας, συνεργαστήκαμε Υπηρεσιακά μερικές φορές ακόμα και συμμετείχαμε μαζί σε δύο πορείες του Σωματείου μας στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια τότε, ούτε που φανταζόμουν ότι θα συνεργαζόμασταν τόσο Συνδικαλιστικά, όσο και στην Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, μέχρι το 2007, όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και έκτοτε ακολουθήσαμε κοινή συνδικαλιστική πορεία.
Ήμουν πάλι μαζί με το Χριστόδουλο πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, το 2011, όταν αποτελέσαμε Ιδρυτικά Μέλη της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, της δεύτερης παλαιότερης, με διαφορά λίγων μηνών, συνδικαλιστικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παρά τις όποιες δυσκολίες (και ήταν πάρα πολλές) κρατήσαμε, με νύχια και με δόντια, λίγοι και Καλοί Συνάδερφοι όρθια την “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, κόντρα σε εσωστρέφειες, ψευτοεγωισμούς, μωροφιλοδοξίες, ατυχείς συνεργασίες που δεν θα επαναληφθούν, κόντρα σε “προτάσεις” για θέσεις που μας έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται... Και ο Χριστόδουλος ήταν ένας από αυτούς που συνέβαλλαν στο να υπάρχει ακόμα η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” και να αποτελεί πλέον μια μεγάλη Οικογένεια και όχι απλώς ακόμα μία συνδικαλιστική παράταξη, που πάνω απ' όλα μας συνδέει αληθινή και σταθερή ΦΙΛΙΑ και όχι λυκοφιλίες και εφήμερες συμμαχίες.
Γράφω αυτές τις γραμμές εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής και κυρίως εκ μέρους της Οικογένειας της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”, για να πούμε γεια στο Χριστοδουλή Χριστόδουλο που αποστρατεύτηκε την 31 Δεκεμβρίου του 2020, μαζί με ένα ευχαριστώ για όλα όσα έκανε. Να είσαι καλά ΦΙΛΕ και να έχεις Υγεία και Δύναμη! Εγώ και ο Δημήτρης συνεχίζουμε μαζί σου στο Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. Στη θέση του Χριστόδουλου έρχεται ΔΥΝΑΤΑ ο Σάκης, που μας συντροφεύει τρία χρόνια στην προσπάθεια που κάνουμε, αλλά νοιώθουμε όλοι πως είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή.
Χριστόδουλε, γεια σου ΦΙΛΕ!
Για την Συντονιστική Επιτροπή
της “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ”
Γιάννης Πασχαλιάς
700 dinami
Διαβάστηκε 919 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΥΧΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ »

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611