Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 13:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Θεσσαλονίκη 01-02-2014

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι.

Σας καλούμε, να πλαισιώσετε δυναμικά την παράταξή μας, η οποία στηρίζετε στην ομαδική προσπάθεια, καθώς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να αγωνιστούν μαζί μας και να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν στο Σωματείο μας, είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε ως Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., να επικοινωνήσουν μαζί μας, στέλνοντάς μας email στην κατηγορία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους.

Στην παράταξή μας, ΔΕΝ υπάρχουν ΑΡΧΗΓΟΙ και ΨΕΥΤΟΗΓΕΜΟΝΕΣ. Όλοι είμαστε ίσοι. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Επιθυμούμε την ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, χωρίς αποκλεισμούς και αφορισμούς. ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ. Θα επιδιώκουμε συνεχώς την συνεργασία τόσο με την Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όσο και με όλες τις Συνδικαλιστικές Παρατάξεις της Θεσσαλονίκης, μελετώντας με ιδιαίτερη προσοχή τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας και παρακολουθώντας τις δράσεις όλων των Συνδικαλιστικών Αστυνομικών Σωματείων της Χώρας.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, να δώσουμε έναν ωραίο αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ανάλογες των δυσκολιών του επαγγέλματός μας αμοιβές. Το οφείλουμε στις οικογένειές μας. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

Διαβάστηκε 2659 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 18:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δήλωση ΣΟΚ από το Υπουργείο Οικονομικών »

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες και κανένα μέλος