Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 23:58

H ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ http://dinamianagennisis.gr στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης

(Η ανακοίνωση είναι από την I.P.A. Θεσσαλονίκης)

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Νομού Θεσσαλονίκης και η Συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" επισκέφτηκαν σήμερα 4-4-2014 το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης και παράδωσαν το περιεχόμενο ενός φορτηγού αυ/του σε τρόφιμα και γλυκίσματα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Γ. Γραμματέας και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος.
Από την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος.
Από την συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" συμετείχε η συντονιστική επιτροπή με τους ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη, ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο.
Επίσης συμμετείχε και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής.
Μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS κ. ΔΡΕΠΑΝΙΔΗΣ Άκης, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του χωριού και μας ξενάγησε και σε ένα από τα σπίτια του Παιδικού Χωριού.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Ξενοδοχείο PORTO PALACE, WIND και VODAFONE.
Διαβάστηκε 6247 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 20:13

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος