Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 14:09

H ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ http://www.dinamianagennisis.gr συμμετείχε ενεργά στον Φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων I.P.A. Θεσσαλονίκης και Ο.Α.Σ.Θ.

(Η ανακοίνωση είναι από την I.P.A. Θεσσαλονίκης)

Mια σπουδαία εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στις 05-04-2014 στο κλειστό γήπεδο Καλαμαριάς.

Ήταν η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων IPA Θεσσαλονίκης και ΟΑΣΘ, με προσκεκλημένους μας τα παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.

Με μέριμνα του ΟΑΣΘ, λεωφορείο μετέφερε από το Παιδικό Χωριό SOS τα παιδιά στο γήπεδο. Κατά την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο, τους διανεμήθηκαν χυμοί, με πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Κατάμεστες οι εξέδρες του γηπέδου και μεταξύ των θεατών, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ Θεοδόσης, η εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Θεσσαλονίκης Α/Δ, ο Δ/ντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου κ. ΔΡΕΠΑΝΙΔΗΣ Άκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ Αντώνιος και ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος, ο εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής παράταξης ΣΕΑΘ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και πάρα πολλοί άλλοι.

Στο ημίχρονο του αγώνα στα παιδιά του SOS μοιράστηκαν γλυκίσματα από τους παίκτες της ομάδας του ΟΑΣΘ, ενώ τους θεατές διασκέδασε το χορευτικό συγκρότημα του ΟΑΣΘ.

Νικήτρια ομάδα, ήταν η ομάδα του ΟΑΣΘ με σκορ 57-51

Με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗ Θεοδόση        Με τον Δ/ντή του SOS κ. ΔΡΕΠΑΝΙΔΗ Άκη

Η συνδικαλιστική παράταξη "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" http://www.dinamianagennisis.gr ενώ μοιράζει χυμούς στα παιδιά, από προσωπικά τους χρήματα και τους ευχαριστούμε.

Διαβάστηκε 6145 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 14:30

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος