Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 22:57

Η Δύναμη Αναγέννησης ....καταγγέλλει

26 ώρες συνεχής υπηρεσία χωρίς φαγητό και ύπνο !!!!!!!!!!
DIMITRIS NEOΣτον τελικό του ποδοσφαιρικού κυπέλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ – ΠΑΟΚ που έγινε στις 26-4-14 στην Αθήνα, εστάλησαν διμοιρίες από την Θεσσαλονίκη για συνοδεία αρχικά των οπαδών του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία για λήψη μέτρων στον αγώνα.
Οι συνολικές ώρες εργασίας σε γενικές γραμμές ξεπέρασαν τις 20 ώρες για κάθε διμοιρία, ενώ υπήρχε και διμοιρία που εργάσθηκε 26 συνεχόμενες ώρες.
Για να γίνει πιο κατανοητό, οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης ήταν χωρίς φαγητό και ύπνο , κάνανε συνοδεία τους οπαδούς, βγάλανε μόνοι τους τα μέτρα τάξης στα διόδια Αφιδνών και σαν να μην έφτανε αυτό, άυπνοι και κουρασμένοι, τοποθετήθηκαν στην συνέχεια στα πιο νευραλγικά σημεία του γηπέδου στον τελικό.
Καμία πρόνοια από τους επικεφαλής μέτρων της Αθήνας για τις φιλοξενούμενες διμοιρίες Θεσσαλονίκης ως προς την ορθολογικότερη μεταχείριση διμοιριών που ήρθαν από μακριά δουλεύοντας συνεχόμενα 20 και 26 ώρες.
Το πιο απαράδεκτο όλων, καμιά διοικητική υποστήριξη, από άποψης φαγητού και νερού !!! Ότι προνόησαν και πήραν από μόνοι τους οι συνάδελφοι από την Θεσσαλονίκη.
Τραγικότερο όλων, καμία αντίδραση από τα Σωματεία Θεσσαλονίκης και Αθηνών !!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…..
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
Διαβάστηκε 7234 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 23:03

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611