Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 00:36

Η Δύναμη Αναγέννησης απέτρεψε «αλχημεία» σε βάρος της ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης.

Είναι γεγονός ότι η ΥΑΤ Θεσσαλονίκης εκτελεί λιγότερα νυχτερινά από ότι παλαιότερα, λόγω της αύξησης των διμοιριών της από 8-10 με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι της ΥΑΤ να έχουν απώλεια εισοδήματος καθόσον δεν συμπληρώνουν τις μηνιαίες αμοιβόμενες νυχτερινές ώρες.

Αντί λοιπόν να αυξήσουν τα νυχτερινά της ΥΑΤ και να λυθεί το πρόβλημα, κάποιοι πονηροί (ελπίζουμε όχι συνδικαλιστές) επιδίωξαν και πίεσαν ώστε κάποια από τα νυχτερινά της ΥΜΕΤ να τα κάνει η ΥΑΤ. Το αποτέλεσμα ήταν στις 12-5-2014 να ανακοινωθεί η υπηρεσία με την διμοιρία ΥΜΕΤ που σειρά της ήταν να μπει βράδυ, να έχει ημερήσια ανάπαυση. Η δικαιολογία ήταν ο εξής εμπαιγμός: «Σας βάζουμε ρεπό αντί για βράδυ, προκειμένου να ξεχρεώσουμε τα οφειλόμενα ρεπό !!»

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ παρενέβη άμεσα και με επιτυχία, ζητώντας από τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο, να αποκαταστήσει τις ισορροπίες, πράγμα που αμέσως έγινε και τον ευχαριστούμε.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προτείνει να υπάρχουν δύο βραδινές διμοιρίες ΥΑΤ καθότι υπάρχει ευχέρεια αυτό να πραγματοποιηθεί, αλλά και επειδή η ύπαρξη δεύτερης διμοιρίας ΥΑΤ κρίνεται πλέον απαραίτητη και επιβεβλημένη καθώς αυτό αποδεικνύεται και από πρόσφατο γεγονός (12-4-2014) όταν εσπευσμένα συγκροτήθηκε δεύτερη διμοιρία για αντιμετώπιση σοβαρού συμβάντος.

Εν τοιαύτη περιπτώσει βέβαιον είναι ότι δεν φτιάχνεις μια υπηρεσία διαλύοντας μία άλλη υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση, η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θα παρέμβει και πάλι με κάθε τρόπο προκειμένου να αποτρέψει τυχόν παρόμοιες αλχημείες.

http://dinamianagennisis.gr

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος


Διαβάστηκε 5570 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Δύναμη Αναγέννησης ....καταγγέλλει ΣΤΗΡΙΖΩ »

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611