Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 15:15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-06-2014

Η Δύναμη Αναγέννησης συνεχίζει δυνατά.

Θεσσαλονίκη 10 Ιουνίου 2014   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ανακοινώνει ότι συνεχίζει δυνατά την Συνδικαλιστική της δραστηριότητα, προς όφελος όλων των Συναδέλφων, της Αστυνομίας και της Κοινωνίας μας.

Η Συνδικαλιστική μας παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι γεγονός ότι διήλθε το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από μία μεγάλη εσωστρέφεια η οποία προκλήθηκε κυρίως από τον συνάδελφο K.A., ο οποίος θεώρησε ιδιοκτησία του, την μεγάλη παράταξή μας, αποσπάσθηκε από αυτήν παρασύροντας και ορισμένους (ευτυχώς λίγους) καλούς συναδέλφους και χρησιμοποιώντας τον τίτλο της παράταξης (για ίδιον κυρίως όφελος), διέδιδε δεξιά και αριστερά ότι δήθεν εμείς συνομιλούσαμε με την παράταξη της ΣΕΑΘ για συνένωση, χωρίς την δική του έγκριση (καθώς είχε αυτοχρησθεί αρχηγός μας !).

Ως συνήθως όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτές τις ημέρες γίναμε όλοι γνώστες των ανακοινώσεων της ΣΕΑΘ και της ομάδας Κ.A., ότι ενώνονται σε νέα παράταξη με τον τίτλο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Αφού τους ευχηθούμε, η πραγμάτωση αυτής της Ένωσης να έχει επιτυχία για το καλό των συναδέλφων, τους καλούμε δημόσια να μην χρησιμοποιήσουν ξανά σύμβολα, τίτλους κλπ. δημόσιες αναφορές, όσον αφορά στην ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ καθώς αυτό θα αποτελεί πλέον σφετερισμό του ονόματος και των συμβόλων της παράταξής μας και θα υπάρξουν από μέρους μας άμεσες αντιδράσεις, ως ο νόμος ορίζει.

Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, απαλλαγμένη από τα βαρίδια που προκαλούσαν την εσωστρέφεια και την σύγχυση, συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά το έργο της. Θα είμαστε κοντά σε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει υπηρεσιακά προβλήματα και με συνεχείς παραστάσεις και παρεμβάσεις μας, θα δίνουμε το στίγμα της δυναμικής μας. Η ιστοσελίδα μας http://www.dinamianagennisis.gr  που τόσο αγαπήθηκε από όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσει πιο δυναμικά με σκοπό την άμεση ενημέρωσή σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η παράταξή μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας διαθέτει μία έδρα, με τον συνάδελφο ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη. Επίσης στην Ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) έχουμε τρεις εκλεγμένους Αντιπροσώπους, τους: ΠΑΣΧΑΛΙΑ Ιωάννη, ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο. Και οι τρεις προαναφερόμενοι αποτελούν την Συντονιστική Επιτροπή της παράταξής μας.

Η παράταξή μας, προσκαλεί όποιον συνάδελφο ή συναδέλφισσα επιθυμεί να ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό, να έρθει μαζί μας ως υποψήφιος-α στις επόμενες εκλογές του Σωματείου μας, για το Διοικητικό Συμβούλιο ή ως Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

Στην παράταξή μας, ΔΕΝ υπάρχουν Αρχηγοί και ψευτοηγεμόνες. Όλοι είμαστε ίσοι και όλους θα μας κρίνουν οι συνάδελφοι.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης - ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΤΗΡΙΖΩ Η απόφαση του Σ.Τ.Ε. »

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 24 επισκέπτες και κανένα μέλος