Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 15:45

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α.

 

Τα Μέλη και οι Φίλοι της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", θα θέλαμε να συγχαρούμε το Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", Αντ/πο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και Φίλο πάνω απ' όλα, Χριστοδουλή Χριστόδουλο, για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. του Εθνικού Τμήμτος της Ι.Ρ.Α. όπως αυτό προέκυψε στις εκλογες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., κατά τη διάρκεια των εργασίων του 30ου Πενελληνίου Συνεδρίου που έλαβε χώρα στα Καμένα Βούρλα από τις 18 - 22 Ιουνίου 2014. Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν επίσης και τα υπόλοιπα δύο μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", Πασχαλιάς Ιωάννης και Βασιλάκης Δημήτριος. 

Χριστόδουλε συγχαρητήρια και πάλι και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα,

Τα μέλη και οι Φίλοι της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Διαβάστηκε 2818 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:11

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Serbian

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ipa2020-t01-prosfores

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τεύχος 4

EFHMERIDAANAGENNHSH2 p

Online τώρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (n.18)

dinami18

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

www.diktyoshopvip.gr

Μπες τώρα στο
κάνε εγγραφή δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού που έχεις από τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και αξιοποίησε τις εκπληκτικές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα κινητής τηλεφωνίας. ΔΙΚΤΥΟ - Κ. Καραμανλή 143 Θεσ/νίκη. Τηλ. 2310-311611