Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 15:45

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α.

Τα Μέλη και οι Φίλοι της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", θα θέλαμε να συγχαρούμε το Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", Αντ/πο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης και Φίλο πάνω απ' όλα, Χριστοδουλή Χριστόδουλο, για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. του Εθνικού Τμήμτος της Ι.Ρ.Α. όπως αυτό προέκυψε στις εκλογες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., κατά τη διάρκεια των εργασίων του 30ου Πενελληνίου Συνεδρίου που έλαβε χώρα στα Καμένα Βούρλα από τις 18 - 22 Ιουνίου 2014. Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν επίσης και τα υπόλοιπα δύο μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ", Πασχαλιάς Ιωάννης και Βασιλάκης Δημήτριος.

Χριστόδουλε συγχαρητήρια και πάλι και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα,

Τα μέλη και οι Φίλοι της "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Διαβάστηκε 1376 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 16:11

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 επισκέπτες και κανένα μέλος