Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 12:24

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05-09-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" Θεσσαλονίκης, καλεί όλες τις Συναδέλφισσες και όλους τους Συνάδελφους της Θεσσαλονίκης, σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ την Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Λευκό Πύργο, στην ένστολη διαμαρτυρία και πορεία που θα ακολουθήσει.

Το Σ.Τ.Ε. μας δικαίωσε. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, τώρα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να απαιτήσουμε την άρση των μισθολογικών και όχι μόνο αδικιών εις βάρος μας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι μας ανήκει δικαιωματικά!

Γι΄αυτό την Παρασκευή βάζουμε πρώτη προτεραιότητα τη συμμετοχή μας στην ένστολη διαμαρτυρία. Για μια μέρα ας βάλουμε στην άκρη όλες τις άλλες μας υποχρεώσεις, ας ζητήσουμε την κατανόηση συγγενών και φίλων και ας απαιτήσουμε απο τις Υπηρεσίες μας να έχουμε ελεύθερο το απόγευμα της Παρασκευής για το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ μας ΚΑΘΗΚΟΝ και την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να είμαστε όλοι εκεί, στο Λευκό Πύργο, μαζί με τους Συναδέλφους μας που θα έρθουν από όλη την Ελλαδα και ας γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Οι δικαιολογίες που ακούμε καθημερινά για την καταπάτηση των εγασιακών μας δικαιωμάτων και τις περικοπές στα εισοδήματά μας είναι πολλές και τις έχουμε βαρεθεί. Δικαιολογία όμως για απουσία από το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ της Παρασκευής δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ!

Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε πάντα τους εαυτούς σας και τους Συναδέλφους που βρίσκονται δίπλα σας

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος