Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 19:58

H "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" προτείνει για το ΤΕΑΠΑΣΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για το ΤΕΑΠΑΣΑ προτείνει:

Προτρέπουμε την ΠΟΑΣΥ και την ΠΟΑΞΙΑ να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ / ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.-Ν.Π.Ι.Δ.), το οποίο Ταμείο λειτουργεί ΑΡΙΣΤΑ από το 2009, μετά από μετεξέλιξη του τότε υπάρχοντος Ταμείου με την επωνυμία ΛΑΜΔΕΑ και έχει έδρα στην οδό Ικτίνου 2 - Αθήνα.

Η Προτροπή μας, συνίσταται στο γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ έχει όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία και θα μπορούσε να βοηθήσει στην άμεση απόκτηση των προϋποθέσεων για την ίδρυση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ώστε να μεταφερθούν το ταχύτερο και τα αποθεματικά του ΤΕΑΠΑΣΑ στον νέο φορέα. Βέβαια δεν αποκλείουμε την περίπτωση με διάφορες προσθήκες/τροποποιήσεις του ήδη υπάρχοντος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.) να μην χρειασθεί να σχηματισθεί νέος φορέας, αλλά αυτό επαφίεται στην καλή διάθεση των Ομοσπονδιών (ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ), αλλά και του Δ.Σ. του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι.

Στο μείζονος σημασίας θέμα αυτό, δεν χωρούν εγωϊσμοί και εκπτώσεις. Η πρότασή μας, είναι εφαρμόσιμη και τυγχάνει κατεπείγουσας εφαρμογής, καθώς τα χρονικά περιθώρια μετεξέλιξης του ΤΕΑΠΑΣΑ είναι πολύ περιορισμένα. Ως εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και εκλεγμένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της I.P.A. Θεσσαλονίκης και οι δύο εξ΄ημών και στα όργανα του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ, παρακαλούμε τις Ομοσπονδίες ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ να αξιοποιήσουν την πρότασή μας και θα βοηθήσουμε στην κατεύθυνση αυτή με όποιο τρόπο μπορούμε, έχοντας πάντα ως οδηγό μας, το καλό των συναδέλφων για το οποίο και αγωνιζόμαστε.

Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε όλους τους συναδέλφους του Νομού Θεσσαλονίκης στις 03 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00΄ να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα από το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ - ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ – (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ./Ν.Π.Ι.Δ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

1. ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αντιπρόσωπος της ΕΑΥΘ στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Γενικός Γραμματέας I.P.A. Θεσσαλονίκης

2. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος

Αντιπρόσωπος της ΕΑΥΘ στην ΠΟΑΣΥ

Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της I.P.A. Θεσσαλονίκης

Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής του Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ./Ν.Π.Ι.Δ.

3. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος

Αντιπρόσωπος της ΕΑΥΘ στην ΠΟΑΣΥ

Aντιπρόεδρος Ελληνικού Τμήματος I.P.A.

Α΄ Αντιπρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης

Μέλος Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ./Ν.Π.Ι.Δ.

Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»

Διαβάστηκε 5697 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 11:47

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 επισκέπτες και κανένα μέλος